Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Zlece budowe drewutni/Piaseczno

Recommended Posts

Może to Ci pomoże. Gadałem z gościem na temat kosztorysu budowy i wydaje mi się konkretny. Nie wiem jak z ceną za oględziny budynku ale można zadzwonić i zapytać. Człowiek jest biegłym sądowym z zakresu budownictwa prowadzi budowy jako kierownik i inspektor nadzoru, robi też kosztorysy. Jeżeli jest biegłym sądowym najprawdopodobniej robi oględziny budynków do sporów sądowych a więc może Ci pomóc.

Namiary wysyłam na priv.

Może to Ci pomoże. Gadałem z gościem na temat kosztorysu budowy i wydaje mi się konkretny. Nie wiem jak z ceną za oględziny budynku ale można zadzwonić i zapytać. Człowiek jest biegłym sądowym z zakresu budownictwa prowadzi budowy jako kierownik i inspektor nadzoru, robi też kosztorysy. Jeżeli jest biegłym sądowym najprawdopodobniej robi oględziny budynków do sporów sądowych a więc może Ci pomóc.

Namiary wysyłam na priv.

Bardzo dziekuje za namiary i PW :-) Troszke spoznione ;) poniewaz dzisiaj kupilam dom, ktory wczesniej sprawdzil i obejrzal fachowiec :-) Jesli ktos bedzie poszukiwal kompetentnej osoby do oceny technicznej, namiary moge przeslac na PW.

Bedzie tez u mnie wykanczal dom :-) Mam nadzieje, ze zrobi to to rownie dobrze jak ogledziny nieruchomosci :-)

• 3 weeks później...
  • 1 month później...
  • 3 weeks później...