Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Witam wszystkich, mam zakupiony projekt diuna I i na wiosnę też startuję z budową. Zaciekawiła mnie ta binformacja o tej ustawie. Czy dotyczy też większych domów i jak w ustawie liczą metraż, bo przecież diuna I i diuna III to takie same domy lekko pozmieniane. Macie namiary na dobre i tanie materiały budowlane. Ceny są tak różne za to samo, że można łatwo przepłacic. Zastanawiałem się nad Jopkiem i chyba się zdecyduję można u nich wynegocjować dobrą cenę, a wyroby nie takie złe. Do 17 lutego są ostre upusty. Pozdrawiam wszyskich miłośników diuny

• 1 month później...
  • 5 months później...
  • 6 months później...
  • 1 year później...
  • 4 weeks później...
witam serdecznie.widze ze aneto ty też sie chyba zdecydowałaś na ten projekt.ciesze sie że nie jestem sama .nasz domek zaczelismy w tamtym roku na jesieni i wykonane zostały piwnice oraz fundamenty.tej wiosny zaczęlismy parter domu i w tym momencie mamy zalany strop.od przyszłego tygodnia zaczynamy dalsze prace....pozdrawiam i zapraszam do rozmów na forum....prosze o ciekawostki doczyczace projetu diuna.

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/54ea02e8dd7fd423.html

a tu już parter domu. w środku nstąpiły pewne zmiany.zdecydowalismy sie na obnizenie czesci salon kuchnia o dwa schodki.więc to dodaje jakiegos urozmaicenia.zamiast toalety na parterze bedzie pomieszczenie gospodarcze a w planowym pomieszczeniu gospodarczym bedzie łazienka.a w planowej łazience do której mozna było dostac sie przez pokój bedzie garderoba.