misiak 25.03.2007 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2007 no nieźle idziesz atka13 nie wiedziałem ze masz dziennik będę śledził twoje boje na budowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Atka13 25.03.2007 21:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2007 dzięki Misiak miło słyszeć pochwały od innych "współzawodników" pozdrawiam atka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majania 25.03.2007 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2007 Wow, Atka13, gratuluję tak sprawnego budowania Jestem pod wrażeniem !! Mam nadzieję , że i u mnie wkrótce pojawią się ściany Powodzenia ! Ania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Atka13 25.03.2007 22:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2007 majania Wow, Atka13, gratuluję tak sprawnego budowania Jestem pod wrażeniem !! Mam nadzieję , że i u mnie wkrótce pojawią się ściany Dzięki dzięki jestem pod wrażeniem liczby czytelników i komentatorów Ściany pojawią się u Ciebie szybciej niż myślisz... Ciach mach i już są pozdrawiam atka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 30.03.2007 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2007 A jeszcze wymiśliłam sobie że okna nie będą białe tylko złoty dąb i drzwi i brama. Super sobie wymyśliłaś, bardzo ładnie to wygląda, bardzo mi się podoba. My niestety okna mamy białe [szaro-buro-koperkowe ] ale rolety, drzwi i bramę garażową mamy właśnie złoty dąb - cud miód polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vanka99 01.04.2007 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2007 Witam Atka bardzo sie ciesze, ze trafiłam na Twój dziennik. My swoje rodo5 zaczynamy w maju. Gratuluje sprawnego budowania i super, że umieszczasz fotki, są bardzo pomocne dla początkujących ( mam na myśli rownież siebie ) Mam pytanie - czy wielkośc okien w kuchni zostawiłaś tak jak w projekcie i czy dokonaliście jakieś zmiany w projekcie? Będę tu często zaglądać i kibicować. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Atka13 01.04.2007 18:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2007 Vanka99 okna w kuchni to od frontu bez zmian, to dugie mam 120/120 nie pamętam jakie były w projekcie pozdrawiam atka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Atka13 01.04.2007 18:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2007 Vanka99 i jeszcze polecam powiększenie okna w salononie. My zrobiliśmy taki roamiar jak to środkowe w wykuszu, polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Altariela 10.04.2007 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2007 Ja czytam! Czytam sobie i czytam i po cichutku zazdroszczę, bo gdyby nie ta moja durna działka to też już prawie na takim etapie bym była jak Ty Ale cóż, pozostaje czekać i podczytywać dzienniki - to pokrzepiające że komuś tak sprawnie budowa idzie Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mice 10.04.2007 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2007 Czasami zastanawiam się, czy ktoś wogóle czyta te moje wypociny Czyta czyta ładnie idziecie pytanko : murowanko idzie na klej ? a jeśli tak to ile wychodzi na m2 ściany ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majania 10.04.2007 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2007 Czasami zastanawiam się, czy ktoś wogóle czyta te moje wypociny No pewnie że czyta !!!...i ogląda ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mika1212 17.04.2007 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2007 Hej! Co słychać na budowie Sledzę waszą budowę ponieważ też zastanawiam się nad budową tego domku. Miałabym kilka pytań. Czy możesz odezwać się na moją pocztę [email protected] bardzo proszę jeśli znajdziesz czas - pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
radekkamila 17.04.2007 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2007 bardzo ladny tez wasz domek, bardzo mi sie podoba. sledze wasza budowe i czekam z niecierpliwoscia na kolejne fotki... pozdrawiam pa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zygmor 17.04.2007 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2007 Kochan,Ładny ten wasz domek, troszkę nasz przypomina, ale u nas jeden dwuspadowy dach nad wszystkim, podajcie adres poczty na priv to Wam wyślę fotki z I etapu budowy, bo u nas już dom pod dachem, tylko brak nam ekip do dalszych prac wykończeniowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Atka13 29.04.2007 20:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2007 znowu nikt się nie odzywa atka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madziunia85 01.05.2007 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2007 atka ja z podziwem wasze poczynania obserwuje a to nasz domek http://rodo5.photosite.com/ brawooo.jestem pod podziwem Twoich poczynań Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Atka13 01.05.2007 20:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2007 madziunia85dzięki twój domek tez jest super...czy zmienialiście wymiar okien na parterze od frontu( kuchnia pom gosp)?pozdrawiamatka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madziunia85 01.05.2007 22:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2007 Atka dziekuje za komplemen:) my z oknami troche pobawilismy sie i mamy sporo zmian.. na dole sa prawie wszystkie 120x120 oprocz tego okna w pokoju (180x150), na górze tez z tylu nie mamy balkonu wiec tez dalismy wieksze okna Zobaczymy co nam z tego miksowania wyjdzie Na razie strop został zalany (mamy monolit) i teraz czeka tydzień na kolejne roboty odezwe się jutro bo dziś juz nie mam siy (wykańczanie mieszkania u brata przed parapetowką ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Atka13 02.05.2007 11:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2007 dlaczego robicie monolit? u nas nikt tego nie chciał robić (chyba nie ma mody...) my mamy terriva i udało nam się zrezygnować z jednego słupa na dole- tego przy dodatkowym pokoju obok salonu jakie robicie schody? my zrezygnowaliśmy z lanych na korzyść drewnianych zobaczymy jak to wyjdzie. pozdrawiam atka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majania 03.05.2007 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2007 Atka13 napisała: specjalnie dla zainteresowanych wklejam fotki dachu z dachówką Rooben falista plus kolor kasztanowy miłego oglądania (zazdroszczenia?) Oglądamy, oglądamy ...i zazdrościmy! Pięknie się prezentuje dachóweczka, śmiem twierdzić, że większy rozmiar dodał "kasztanowej" "polotu, wiartopędu..." Wyglada korzystniej niż jej "mniejsza" koleżanka. My również wybraliśmy większego Robena, ale w kolorze antracyt...niestety nigdzie w okolicy nie mogę znaleźć dachu z dachówką w rozmiarze Plus i cały czas boję się, że przy niedużym domku ten rozmiar dachówki sprawi, że dach będzie wyglądał na ciężki... Twoje zdjęcia nie potwierdzają moich obaw, ale jak znajdziesz chwilę będę wdzięczna za podesłanie większej liczby zdjęć dachu na e-mali ...Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts