Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze Atka Jardo i Rododendrony

Atka13

Recommended Posts

• Odpowiedzi 157
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Atka,

pytanie o górną łazienkę:

montowaliście sedes i bidet czy tylko sedes?

bo mój hydraulik przy opcji montażu bidetu meldował, że trzeba by odsunąć trochę bidet, bo pod skosem może nie być wygodnie...

pozdrawiam

W górnej łazience mamy tylko sedes, ponieważ moim zdaniem bidet to urzadzenie bardzo "osobiste" a łazienka jest "ogólnodostępna" :wink:

kibelek mamy przeniesiony z kąta pod skosem na komin i myślę że tak jest lepiej (jesteśmy dosyć wysocy :lol: )

pozdrawiam

atka

ps. wstaw może jakieś fotki swojego domku :o

• 2 weeks później...
Atka13 z ciekawością śledze Wasz dziennik i gratuluje prędkości pracy. My jesteśmy na etapie okien - jeszcze czekają nas drobne poprawki . Pieknie Wam to wszystko wyszło - czekam niecierpliwie na kolejne fotki.

Pozdrawiam

Dzięki, dzięki.

U nas też zdarzają sie różne poprawiki np. dzisiaj zmienialiśmy trzy dachówki bo sobie pękły :evil: Dobrze, że nasz dekarz był akurat w pobliżu i zrobił to od ręki za free :wink:

Zastanawiam się tylko dlaczego tak mało ludzi pisze dzienniczki. Czyżby lenistwo :lol: :lol: :lol:

pozdrawiam

atka

Atka13 z ciekawością śledze Wasz dziennik i gratuluje prędkości pracy. My jesteśmy na etapie okien - jeszcze czekają nas drobne poprawki . Pieknie Wam to wszystko wyszło - czekam niecierpliwie na kolejne fotki.

Pozdrawiam

Dzięki, dzięki.

U nas też zdarzają sie różne poprawiki np. dzisiaj zmienialiśmy trzy dachówki bo sobie pękły :evil: Dobrze, że nasz dekarz był akurat w pobliżu i zrobił to od ręki za free :wink:

Zastanawiam się tylko dlaczego tak mało ludzi pisze dzienniczki. Czyżby lenistwo :lol: :lol: :lol:

pozdrawiam

atka

Atka z tym lenistwem to masz troche racji - w moim przypadku to jakieś 50% , pozostałe to brak czasu, weny twórczej żeby cos sensownego napisać a fotek za wiele nie wklejałam ( na forum na temat rododendronów 5 i 6 i jeszcze na grupie wrocławskiej ) bo ciągle jestem na etapie okien - reklamowaliśmy rolety, maja wade fabryczna. Tak sobie mysle, ze najciekawsze momenty do pokazania i opisania zaczynają się, jak zaczyna sie praca w środku w domu.

Atka - obiecuje, że sie poprawie..... :wink:

• 2 weeks później...
Witam gratuluje super budowy i niezłego tempa realizacji projektu, od jakiegoś czasu, chyba już nawet dłuższego obserwuję Wasz Dziennik Budowy - jest naprawdę super. Ja dopiero zaczynam, mam wylane ławy fundamnentowe, a panowie budowlańcy od poniedziałku zaczynają układać bloczki betonowe, stan surowy otwarty ma być gotowy na przełomie maja i czerwca, jak będzie sie okaże. Jestem pełen optymizmu (narazie). Co do Dziennika budowy własnie kilka dni temu załozyłem, życzę powodzenia i zapraszam.

• 4 weeks później...

Witam!

Oglądamy Wasze rodo, bo u nas chwilowo nic ciekawego się nie dzieje, ale od najbliższego poniedziałku wszystko się zacznie okna, tynki, wylewki itd...płytki do łazienek już wybrane i zamówione. W wolnych chwilach podglądamy Wasze postępy i jesteśmy ciekawi schodów. Jak tylko będziesz mogła się pochwalić to wstawiaj fotki. pozdrowienia

• 4 weeks później...
  • 3 weeks później...
  • 4 weeks później...
  • 3 months później...

Witaj!!!

Piekna elewacja, chyba mamy podobne gusty :lol: . Duzo bym dal zeby byc na takim etapie :roll: .

Male pytanko, co planujesz polozyc na dole elewacji?. Czyzby plytka klinkierowa kosmo? Napewno wygladzlo by super.

Odnosnie podjazdu co myslisz o tym

http://www.wienerberger.pl/servlet/Satellite?pagename=Wienerberger/SR_Product/ProductStandard05&cid=1083571265230&sl=wb_pl_home_pl&lpi=1077526673933

Pozdrowienia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dopiero teraz sprawdzilem cene tej kostki klinkierowej :o .Prawie 100 zl za m2. Moim zdaniem to chyba "lekka" przesada!!!!!!!

witam

na cokół mam już kupiony tynk "kamyczki" i na płot też, ale w troszke innym odcieniu. I jeszcze "daszki" kosmo do kompletu.

Cegła brukowa super... tylko cena- nie czyni cudu :cry:

pozdrawiam i trzymam kciuki :wink: