Lolek70 11.02.2008 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2008 Atka, pytanie o górną łazienkę:montowaliście sedes i bidet czy tylko sedes?bo mój hydraulik przy opcji montażu bidetu meldował, że trzeba by odsunąć trochę bidet, bo pod skosem może nie być wygodnie... pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Atka13 11.02.2008 18:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2008 Atka, pytanie o górną łazienkę: montowaliście sedes i bidet czy tylko sedes? bo mój hydraulik przy opcji montażu bidetu meldował, że trzeba by odsunąć trochę bidet, bo pod skosem może nie być wygodnie... pozdrawiam W górnej łazience mamy tylko sedes, ponieważ moim zdaniem bidet to urzadzenie bardzo "osobiste" a łazienka jest "ogólnodostępna" kibelek mamy przeniesiony z kąta pod skosem na komin i myślę że tak jest lepiej (jesteśmy dosyć wysocy ) pozdrawiam atka ps. wstaw może jakieś fotki swojego domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lolek70 11.02.2008 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2008 Myśmy jednak zrobili sobie dobrze i wydłużyliśmy dom o 1 m od frontu. Dlatego i łazienka i kuchnia są większe. Kuchnia ma teraz 13 m2 (bez spiżarni, bo się jej pozbyliśmy). A w górnej łazience mieści się sedes, bidet i kabina prysznicowa i wanna. Fotki wyślę na priva pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vanka99 21.02.2008 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2008 Atka13 z ciekawością śledze Wasz dziennik i gratuluje prędkości pracy. My jesteśmy na etapie okien - jeszcze czekają nas drobne poprawki . Pieknie Wam to wszystko wyszło - czekam niecierpliwie na kolejne fotki.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Atka13 23.02.2008 19:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2008 Atka13 z ciekawością śledze Wasz dziennik i gratuluje prędkości pracy. My jesteśmy na etapie okien - jeszcze czekają nas drobne poprawki . Pieknie Wam to wszystko wyszło - czekam niecierpliwie na kolejne fotki. Pozdrawiam Dzięki, dzięki. U nas też zdarzają sie różne poprawiki np. dzisiaj zmienialiśmy trzy dachówki bo sobie pękły Dobrze, że nasz dekarz był akurat w pobliżu i zrobił to od ręki za free Zastanawiam się tylko dlaczego tak mało ludzi pisze dzienniczki. Czyżby lenistwo pozdrawiam atka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vanka99 28.02.2008 23:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2008 Atka13 z ciekawością śledze Wasz dziennik i gratuluje prędkości pracy. My jesteśmy na etapie okien - jeszcze czekają nas drobne poprawki . Pieknie Wam to wszystko wyszło - czekam niecierpliwie na kolejne fotki. Pozdrawiam Dzięki, dzięki. U nas też zdarzają sie różne poprawiki np. dzisiaj zmienialiśmy trzy dachówki bo sobie pękły Dobrze, że nasz dekarz był akurat w pobliżu i zrobił to od ręki za free Zastanawiam się tylko dlaczego tak mało ludzi pisze dzienniczki. Czyżby lenistwo pozdrawiam atka Atka z tym lenistwem to masz troche racji - w moim przypadku to jakieś 50% , pozostałe to brak czasu, weny twórczej żeby cos sensownego napisać a fotek za wiele nie wklejałam ( na forum na temat rododendronów 5 i 6 i jeszcze na grupie wrocławskiej ) bo ciągle jestem na etapie okien - reklamowaliśmy rolety, maja wade fabryczna. Tak sobie mysle, ze najciekawsze momenty do pokazania i opisania zaczynają się, jak zaczyna sie praca w środku w domu. Atka - obiecuje, że sie poprawie..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
thepreatorian 08.03.2008 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2008 Witam gratuluje super budowy i niezłego tempa realizacji projektu, od jakiegoś czasu, chyba już nawet dłuższego obserwuję Wasz Dziennik Budowy - jest naprawdę super. Ja dopiero zaczynam, mam wylane ławy fundamnentowe, a panowie budowlańcy od poniedziałku zaczynają układać bloczki betonowe, stan surowy otwarty ma być gotowy na przełomie maja i czerwca, jak będzie sie okaże. Jestem pełen optymizmu (narazie). Co do Dziennika budowy własnie kilka dni temu załozyłem, życzę powodzenia i zapraszam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lolek70 05.04.2008 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2008 Atka z niecierpliwością czekamy na fotki z poczynań kuchennych. pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Atka13 06.04.2008 20:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2008 Atka z niecierpliwością czekamy na fotki z poczynań kuchennych. pozdrowienia Cześć Jestem mile zaskoczona, że ktoś czyta i czeka na fotki. Już za chwileczę już za momencik..... będą fotki pozdrawiam atka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lolek70 12.04.2008 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2008 Witam!Oglądamy Wasze rodo, bo u nas chwilowo nic ciekawego się nie dzieje, ale od najbliższego poniedziałku wszystko się zacznie okna, tynki, wylewki itd...płytki do łazienek już wybrane i zamówione. W wolnych chwilach podglądamy Wasze postępy i jesteśmy ciekawi schodów. Jak tylko będziesz mogła się pochwalić to wstawiaj fotki. pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Atka13 07.05.2008 20:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2008 hejki czy ktoś tu jeszcze zagląda ps. narszcie mamy schody prawie dokończone pozdrawiam atka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lolek70 08.05.2008 05:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2008 zagląda... zagląda.... a fotki tych schodów to gdzie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mika1212 28.05.2008 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2008 Witam! Mam pytanie jak rozwiązaliście problem szaf w pokojach na górze. Czy można prosić o jakieś zdjęcia bo nie mam w ogóle pomysłu a przede wszystkim w dużym pokoju. Z góry dzięki!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cyberbronek 21.06.2008 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2008 Piekny domek . Gratuluje !!! My tez budujemy rododendrony 5 pod Wroclawiem. Chcialbym wrocic jeszcze do scianki kolankowej - czytalem ze podniesliscie o jeden siporex . Jaki byl rozmiar (wysokosc) tego siporexu, i ile ostatecznie wynosi sciana kolankowa po wykonczeniu ?Pozdrawiam Bartek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojtek Sz 30.09.2008 02:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2008 Atka, czekamy na jakies nowe zdjecia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cyberbronek 03.10.2008 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2008 Witaj Atka, Czy moge spytac jakie rozmiary ma Wasz taras ? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Atka13 10.10.2008 21:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2008 witam Tak dawno tu nie zaglądałam, że nie dostałam powiadomień że coś napisaliście nasz taras ma ok 3,5m za domem na ok 7-8 na bok i jest wystarczający (wypóbowane podczas wizyt gości) pozdrawiam Atka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojtek Sz 11.10.2008 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2008 Witaj!!! Piekna elewacja, chyba mamy podobne gusty . Duzo bym dal zeby byc na takim etapie . Male pytanko, co planujesz polozyc na dole elewacji?. Czyzby plytka klinkierowa kosmo? Napewno wygladzlo by super. Odnosnie podjazdu co myslisz o tym http://www.wienerberger.pl/servlet/Satellite?pagename=Wienerberger/SR_Product/ProductStandard05&cid=1083571265230&sl=wb_pl_home_pl&lpi=1077526673933 Pozdrowienia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojtek Sz 11.10.2008 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2008 Dopiero teraz sprawdzilem cene tej kostki klinkierowej .Prawie 100 zl za m2. Moim zdaniem to chyba "lekka" przesada!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Atka13 15.10.2008 12:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2008 Dopiero teraz sprawdzilem cene tej kostki klinkierowej .Prawie 100 zl za m2. Moim zdaniem to chyba "lekka" przesada!!!!!!! witam na cokół mam już kupiony tynk "kamyczki" i na płot też, ale w troszke innym odcieniu. I jeszcze "daszki" kosmo do kompletu. Cegła brukowa super... tylko cena- nie czyni cudu pozdrawiam i trzymam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts