Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Oprocentowanie jest za wysokie

agnieszka

Recommended Posts

• 2 months później...

...zgadzam sie z "kcieslak".

agnieszko trzeba było 2 lata temu załóżyć sobie ROR-a w EURO (teraz jest za niski kurs) i wziąć kredyt w EURO, wtedy placi sie 6 do 8% odsetek, a kurs EURO nie ma znaczenia, bo pieniądze i tak masz na koncie w EURO.

wt

• 7 months później...

W temacie KREDYTÓW na nieruchomości, materiały budowlane i ziemię zapraszam do zapoznania się z moją wypowiedzią dostępną na forum: Murator Forum Index >> Różne problemy i opinie >> Wątek: Kto wie coś o firmie TeFI (Towarzystwo Finansowo Inwestycyjne, 1 Ogólnopolski Otwarty Fundusz Mieszk.

Mam dostęp do njlepszej w 100% pewnej opcji finansowej na polskim rynku!!!!

No niesamowite. Cudów w finansach nie ma, tak samo jak nie ma darmowych obiadów. Przestrzegam wszystkich przed MLM.

W finansach są dwa rozwiązania: bankowe (lub generalnie: oparte na wartości pieniadza) i piramidowe. Te ostatnie wiadomo jak się kończą natomiast te pierwsze: no cóż bez fajerwerków za to w miarę bezpieczne i do ogarniecią ludzkim rozumem.

He, he, bo kip zapomniał podać, że to jest oprocentowanie miesięczne, a nie roczne :wink: . A na poważnie, osobom zatrudnionym na umowę o pracę radzę zainteresować się Zakładowym Funduszem Mieszkaniowym. Wiele firm, nawet małych, ma taki fundusz, co prawda kredyty tam są niewielkie, ale od czegoś trzeba zacząć. No i oprocentowanie jest małe.

Oczywiście, że jest to oprocentowanie roczne, nie miesięczne. Już wspominałem, że jestem gotów spotkać się osobiście w celu przedstawienia oferety i oczywiście udowodnić, że wszystko jest w 100% pewne i uczciwe. Jestem uchwytny na terenie Wrocławia, no można powiedzieć, że także woj. dolnośląskiego. Raz w miesiącu odbywają się nasze cykliczne szkolenia (całodniowe) pod Opolem, gdzie również jestem gotów umówić się na spotkanie. Bardzo chętnie podejmę współpracę z dystrybutorami na terenie Górnego Śląska. Pozdrawiam!