agnieszka 21.03.2001 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2001 Moim zdaNIEM ŻADEN KREDYT NIE JEST OPŁACALNY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kcieslak 23.03.2001 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2001 NA PEWNO MASZ RACJĘ!!!! ale jeszcze mniej opłacalne jest wynajmowanie przez lata mieszkania, płacenie kupy pieniędzy za coś, co i tak nigdy nie będzie twoje. lepeij chyba te pieniędze przeznaczyć na spłatę kredytu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 01.06.2001 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2001 ...zgadzam sie z "kcieslak". agnieszko trzeba było 2 lata temu załóżyć sobie ROR-a w EURO (teraz jest za niski kurs) i wziąć kredyt w EURO, wtedy placi sie 6 do 8% odsetek, a kurs EURO nie ma znaczenia, bo pieniądze i tak masz na koncie w EURO. wt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kip 07.01.2002 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2002 W temacie KREDYTÓW na nieruchomości, materiały budowlane i ziemię zapraszam do zapoznania się z moją wypowiedzią dostępną na forum: Murator Forum Index >> Różne problemy i opinie >> Wątek: Kto wie coś o firmie TeFI (Towarzystwo Finansowo Inwestycyjne, 1 Ogólnopolski Otwarty Fundusz Mieszk. Mam dostęp do njlepszej w 100% pewnej opcji finansowej na polskim rynku!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karola 07.01.2002 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2002 Kip - dosłownie jesteś wszędzie !Słuchajcie, przecież będzie możan odliczać odsetki - zawsze to coś i wolę zaciągnąć kredyt i mieszkać na swoim niż płacić czynsz. W blokach czynsz porównywalny jest do rat bankowych.Jak jednak znaleźć ten najlepszy kredyt??W BANKU!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kip 07.01.2002 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2002 Jeżeli stać Cię na tak nieprzyzwoite odsetki to oczywiście można iść do banku. UIważaj na kredyty długoterminowe przeliczane z walut obcych. Można się przejechać. Proponuję poczytać trochę w specjalistycznej prasie finansowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karola 07.01.2002 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2002 Staram się czytać.Jednak oferty banków są jedyne wiarygodne. W naszym regionie własnie niedawno głośna była afera z firmą ktora obiecywała kredyt - oczywiście nikt nie otrzymał.Dlaczego sie dziwisz że ludzię są ostrożni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kip 07.01.2002 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2002 OK. Rzuć okiem na stronę: http://www.kip.com.pl/kredyt Jeżeli będą pytania proszę o kontakt e-mailem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karola 07.01.2002 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2002 Kurka, MLM - kiedyś nalezałam (albo i jeszcze należe) do California Fitness - identyczny system Sprzedaż witamin - nawet dobre! Ale jestem kiepska w te klocki - brak czasu i mała wiara w te wyżyny finansowwe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 07.01.2002 16:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2002 No niesamowite. Cudów w finansach nie ma, tak samo jak nie ma darmowych obiadów. Przestrzegam wszystkich przed MLM.W finansach są dwa rozwiązania: bankowe (lub generalnie: oparte na wartości pieniadza) i piramidowe. Te ostatnie wiadomo jak się kończą natomiast te pierwsze: no cóż bez fajerwerków za to w miarę bezpieczne i do ogarniecią ludzkim rozumem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zugajm 08.01.2002 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2002 On 2002-01-07 16:07, kip wrote: OK. Rzuć okiem na stronę: http://www.kip.com.pl/kredyt Jeżeli będą pytania proszę o kontakt e-mailem Na podanej przez ciebie stronie brak szczegółów W finansach nie ma filantropów To jakaś bujda na resorach - UWAGA OSTROŻNIE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 08.01.2002 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2002 Popieram zugaja. Ta strona: http://www.kip.com.pl "śmierdzi" na kilometr jakimś kolejnym przekrętem. I zero konkretów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alanta 08.01.2002 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2002 He, he, bo kip zapomniał podać, że to jest oprocentowanie miesięczne, a nie roczne . A na poważnie, osobom zatrudnionym na umowę o pracę radzę zainteresować się Zakładowym Funduszem Mieszkaniowym. Wiele firm, nawet małych, ma taki fundusz, co prawda kredyty tam są niewielkie, ale od czegoś trzeba zacząć. No i oprocentowanie jest małe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kip 08.01.2002 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2002 Oczywiście, że jest to oprocentowanie roczne, nie miesięczne. Już wspominałem, że jestem gotów spotkać się osobiście w celu przedstawienia oferety i oczywiście udowodnić, że wszystko jest w 100% pewne i uczciwe. Jestem uchwytny na terenie Wrocławia, no można powiedzieć, że także woj. dolnośląskiego. Raz w miesiącu odbywają się nasze cykliczne szkolenia (całodniowe) pod Opolem, gdzie również jestem gotów umówić się na spotkanie. Bardzo chętnie podejmę współpracę z dystrybutorami na terenie Górnego Śląska. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts