badi 20.01.2007 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2007 Z powodu zmian w wykończeniu podłóg został mi niewykorzystany parkiet dębowy z Hajnówki - rozmiar deszczułek : 30 cm x7 cm , grubość 2,2 cm. Ilość ~100 m2.Odbiór własny, okolice Warszawy ( Łomianki ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mika31 20.01.2007 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2007 Badi pokaż proszę jakies zdjęcie i podaj cenę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
badi 22.01.2007 06:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2007 Parkiet normalny , dębowy, wielkość podałam. Mam go u siebie w domu. Odbiór własny. Cena - kupowałam za 65 zł. za metr kw., a sprzedam całość za 4 tyś. Mieszkam na obrzeżach Warszawy - Łomianki-Dąbrowa Leśna. Kłopot mam ze zdjęciami , bo padł mi aparat (tak na prawdę to córki koleżanka przywalił nim w glebę ) Ten parkiet jest popakowany w takie klocki i zawinięty w foliowe koszulki, ale nie są one zamknięte na sztywno, tylko takie luźne prześwity. Nie wiem jak mam to wytłumaczyć. Sezonowany jest od 2005 roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gapcia 22.01.2007 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2007 chętnie zobaczyłbym ten parkiet poprosze o info jak i gdzie pozdrawiam slawek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mika31 22.01.2007 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2007 Czy to któryś z tych?:http://www.parkiethajnowka.pl/index.php?show=foto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts