LICHO 20.01.2007 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2007 Mieszkam w budynku w ktorym sa wysokie piwnice. Kiedys byly tam nawet duze okna, ale ktos juz dawno temu je zamurowal. Mam mieszkanie nad piwnica. Mam zamiar w miejscu gdzie kiedys bylo okno wstawic drzwi ze schodkami na dol. Mam pytanie do kogo trzeba sie udac po pozwolenie na tego typu przebudowe. Budynek jest wpisany do rejestru zabytkow, wiec napewno musi byc zgoda od konserwatora zabytkow, ale nie wiem jak dalej zalatwic legalnie te sprawe. Bardzo prosze jezeli ktos moglby udzielic porady. Z gory dziekuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 23.01.2007 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2007 Udaj sie do architekta - musisz miec pozwolenie na budowe. Dalej powienie Ci okreslic niezbedny zakres prac i dokumentacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania1719508426 23.01.2007 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2007 musisz miec pozwolenie na budowe. Niestety, musisz. Zabytek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts