Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Gosi i Krzysia

buka

Recommended Posts

Witaj Stelka,

Rzeczywiście mięliśmy trochę problemów z dachem, ale ... było minęło co nas nie zabije to nas wzmocni.

Przynajmniej przekonałam się, że z ekipami nie jest tak źle i jak się chce to można coś znaleźć. Do tej pory trzymałam się jednej ekipy chociażby byli największymi partaczami, bo bałam się, że jak nie oni to kto mi zrobi, a teraz juz wiem, że jednak można wybierać.

w sumie jestem raczej przeciwny zmienianiu projektów gotowych ale tu wygląda to naprawdę dobrze

Myślę że się będzie Wasz domek dobrze komponował w ulicy

pozdrawiam

kirkris, dziękuje za miłe słowa :D .

A nasza uliczka to przykład typowej polskiej indywidualności, każdy dom inny i w różnych kolorach, więc co bym nie wybudowała to się wkomponuję :wink: .

Witaj maciejc,

Przepraszam, że tak późno odpowiadam, po prostu nie zauważyłam tego wpisu. Zdjęcia wkleiłam do dziennika, więc zapraszam do oglądania.

Powodzenia w budowaniu. To naprawdę bardzo fajny dom. :wink:

Spokojnie :) sądząc po ruchu na forum (a nawet jego braku w porównaniu do okresu zimowego), to wszyscy wykorzystują pogodę i budują na potęgę. Zazdroszczę Wam tempa prac. Robicie wrażenie jakbyście na koniec roku chcieli już tam mieszkać :).

Obejrzałem sobie zdjęcia w dzienniku. Zrezygnowaliście z wykusza w salonie (my też), ale widzę że są tam drzwi tarasowe. Czy postanowiliście zrobić taras z boku a nie z tyłu?

I mam też pytanie o spiżarkę - możesz wrzucić jakieś zdjęcie, jak to ostatecznie wyszło? Bo u nas na razie jest dół i zastanawiamy się jak optymalnie wykorzystać to miejsce...

• 2 weeks później...
  • 2 months później...
  • 1 month później...