Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Jak duże macie salony?

anla

Recommended Posts

• Odpowiedzi 125
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

No to macie straszne wypasy :o , kto będzie sprzatał i po co wam w domch lotniska? U mnie niecałe 37 m^2 razem z kuchnią i jadalnią 8) .

Musi wystarczyć i już.

No i my to nazywamy pokojem rodzinnym lub dziennym. Parafrazując jedno z popularnych powiedzeń.

Na salon to trzeba miec wygląd i powierzchnię. :lol:

Pokój kominkowy będzie mieć 38 mkw, układ zamknięty

"pokój kominkowy" też mi się bardzo podoba.

Nasz salon, pokój kominkowy, czy duży pokój jak kto lubi to nazywać(po mieszkaniu w bloku ciężko się będzie odzwyczaić od tej nazwy) będzie miał 42 m2 ale jest to otwarta powierzchnia. Razem cała przestrzeń z kuchnią będzie miała 62 m2 czy to dużo czy mało okaże się, może to optymalna wielkość 8) .

Jak będzie za mało miejsca na impreze zawsze pozostanie 56 m2 garażu :lol:

Ależ jewrioszka ja nic złego nie myślałam, nawet przez myśl mi nie przeszło.Tylko jak Duży Boban użył innej nazwy "pokój kominkowy" , Ty - rodzinny, dzienny to pomyslałam że są różne określenia na "salon" i byłam ciekawa jak jeszcze inni go nazywają. I tak sobie napisałam "duży pokój" myśląc że forumowicze pokuszą się o inne nazwy. Taka drażliwa to ja nie jestem. A dzienny to też używamy

Pozdrawiam

U mnie ten tzw. saloon malutki będzie :roll: No ale my to w ogóle chatkę Puchatka budujemy :) :)

http://www.archtim.pl/index.php?pid=3&prid=84&what=0

Po zmianach troszkę większy wyszedł, ale i tak razem z aneksem mniej niż magiczne 30 :)