sunnychris 20.01.2007 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2007 Dom juz jest prawie wykonczony... chcem tylko wiedziec jakie kroki musze wykonac oby moc zrobic odbior techniczny. - gaz ma zrobic gosc od kotłów... niby z gazowni maja tylko podlaczyc licznik- elektryka, umowe mam, licznik mam, prad jest... potrzeba zrobic jakies pomiary ktore wykona znajomy ojca- kominiarz tu bedzie pierwszy problem : nie mam wyprowadzonej wentylacji z lazienki i kuchni ponad dach ( rury koncza sie na poddaszu ), brak przewietrzania garażu ( napewno kiedys zrobie ) Bedzie sie bardzo czepial tego ??- inwentaryzacje powykonawcza geodezyjna- kanaliza jest, pozwolenia wszystkie mam... narazie nie place bo nie uzywam. Co jeszcze musze zrobic ? Do czego i w ktorym momencie bedzie potrzebny kierownik budowy ( ciezki z niego zawodnik i mam nadzieje ze bardzo nie jestem od niego zalezny ) ? Ile to bedzie mnie kosztowac orientacyjnie ? Za wszelkie odpowiedzi z gory dziekuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts