Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

podział działki

opiq

Recommended Posts

właśnie jestem też na etapie podziału większej działki (pod Krakowem) na dwie oraz wyznaczeniu granic...

gdzie mogę znaleźć geodete w takiej cenie ?

Z góry dziękuję za namiary ;-)

malopolska duuuuzo mniej :wink:

1400 zl za wydzielenie dzialki 1200m z wiekszej, w tym ponowne rozgraniczenie, bo okazalo sie konieczne, mapki do gminy i starostwa

pozdrawiam

podział na dwie działki okolice Warszawy w zależności, czy założona KW, czy istnieją współrzędne dzielonej nieruchomości, a także jakie to okolice Warszawy cena od 2000zł do 2500zł.

Polecamy się LIMES tel.501 620 799, 606 888 377

• 1 month później...

hej

Mam takie pytanie odnośnie podziału działki ile to u was trwało bo u mnie geodeta już zwleka ponad miesiąc i dał mi tylko dokument żebym zaniosła go do gminy a tam wydali mi orzeczenie , coś o planie zagospodarowania przestrzennego nie wiem dokładnie, teraz znowu karze mi czekać już mnie szlag trafia :evil: , powiedzcie ile zajęło to waszemu geodecie dodam jeżeli to ma jakieś znaczenie że ta działka którą chcę podzielić jest bardzo mała

Pierwszą wizytę geodety (i tyczenie granic) miałem w październiku 2005.

Zatwierdzoną ostateczną decyzję o podziale otrzymałem bodajże 3 kwietnia 2006.

Potem to już tylko notariusz na podstawie map podziałowych

dzieliłem grunt w Warszawie - geodeta wziął 1700PLN

pozdrawiam

Soch no to nieźle pół roku , kurcze mam nadzieję ze u mnie tyle to nie potrwa, ale już coś sie dzieje geodeta zaczyna działać :) .Dzięki za odpowiedź, pozdrawiam Justyna

No w końcu ileż mogą trwac te jego imieniny ? :D :wink:

hahahahahahaha :lol: dobre spostrzeżnie, nie no nie mam co narzekać, na 29,03 jesteśmy umówieni na działce więc jest dobrze :wink: