kolakao 08.07.2008 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2008 witam anusik mozesz mi powiedziec jaki kolor macie w waszej sypilani?????? firma i kolor - bardzo ladnie sie prezenyuje!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 11.07.2008 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2008 A ja mam pytanie o barierki na tym oknie balkonowym bez balkonu. Bardzo prosze o zdjecia p.s. ja te z watku o elewacjach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 12.07.2008 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2008 Kochani !!! Wasz domek jest przepiękny!!! Bardzo gratuluję takich pomysłów, rozwiązań! Zachwycam się już od godziny, a zdjęcia przeglądam chyba piąty raz! Mam do Was 1000 pytań, ale najpierw przeczytam Wasz dziennik, bo być może znajdę tam na nie odpowiedzi. pozdrawiam Nell Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anusik 14.07.2008 22:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2008 witam anusik mozesz mi powiedziec jaki kolor macie w waszej sypilani?????? firma i kolor - bardzo ladnie sie prezenyuje!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 15.07.2008 05:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2008 no a odpowiedź gdzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 15.07.2008 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2008 no wlasnie gdzie??????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anusik 15.07.2008 21:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2008 Bo mnie zaraz... odpowiedziałam przed chwilą poraz drugi... i mi znowu coś zjadło odpowiedź...... zaraz nim rzucę... anusik mozesz mi powiedziec jaki kolor macie w waszej sypilani?????? firma i kolor - bardzo ladnie sie prezenyuje!!!!! Firma Tikkurila - tak w sumie to mamy w sypialni 2 kolorki... jaśniejszy to F 426 a ciemniejszy H 426 ja mam pytanie o barierki na tym oknie balkonowym bez balkonu. Bardzo prosze o zdjecia Mamy tylko takie... jutro zrobię bardziej wyraźne.... http://images29.fotosik.pl/249/724e22959ad39788.jpg Wasz domek jest przepiękny!!! Bardzo gratuluję takich pomysłów, rozwiązań! Zachwycam się już od godziny, a zdjęcia przeglądam chyba piąty raz! Mam do Was 1000 pytań, ale najpierw przeczytam Wasz dziennik, bo być może znajdę tam na nie odpowiedzi. pozdrawiam Nell Dzięki Nell Jakby co to pytaj... jeśli tylko "szanowny komputer" nie odmówi posłuszeńsywa to odpiszę... Pozdrawiam Wszystkich!!! JAK DOBRZE, ŻE SĄ WAKACJE!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edit-blondi 24.07.2008 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2008 anusik sliczny domek możesz mi powiedziec gdzie można kupić takie prostokątne halogeny jak masz zamontowane przy schodach. Jakos nigdzie nie udało mi sie ich wypatrzyć. Możesz mi zdradzic jeszcz jaka to farba i kolorek na ścianie gdzie te halogeny są zamontowane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnetkaS 10.08.2008 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2008 Anusik, napisz proszę, czy jak likwidowaliście komin wentylacyjny, to musiałaś mieć zgodę projektanta, kierownika albo coś w tym stylu. Bo ja go nie buduje, ale w sumie, to nawet nie powiedziałam o tym kierownikowi i teraz się zastanawiam, czy nie będzie z tego jakiegoś kłopotu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
raf06 17.08.2008 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2008 Witam anusik,od jakisgos czasu czytam Wasz dziennik i jak wszyscy jestem pod wrażeniem szybkości Waszych wyborów oraz tempa prac. Gratuluję. Mam pytanie jak sprawuje się reku? Też przymierzam się do Oliwki z taką wentylacją. Pozdrawiam,Raf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anusik 17.08.2008 20:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2008 Witam anusik, od jakisgos czasu czytam Wasz dziennik i jak wszyscy jestem pod wrażeniem szybkości Waszych wyborów oraz tempa prac. Gratuluję. Mam pytanie jak sprawuje się reku? Też przymierzam się do Oliwki z taką wentylacją. Pozdrawiam, Raf Witam raf06 !!! rekuperator spisuje się bardzo dobrze... Prawdziwym sprawdzieanem będzie chyba jednak zima... W domu czuje się świeże powietrze, jest rześko (szczególnie wówczas, gdy reku działa na najwyższych obrotach) jednocześnie wcale nie jest głośny - choć znajduje się za ścianą naszej sypialni Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gabriela 30.08.2008 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2008 A gdzie dalsze zdjecia? Sliczny domek, gustownie urzadzony! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
raf06 11.09.2008 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2008 Anusik mam pytanie dotyczące daszku nad tarasem, czy projektował Wam go architekt, czy powstał w trakcie (chyba czytałem, że niektórzy Oliwkowicze tez tak robili swoje).? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anusik 14.09.2008 19:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2008 Nie korzystaliśmy z pomocy architekta... właśnie tak jak napisałeś w momencie stawiania dachu pomyśleliśmy również o daszku nad tarasem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tyson 27.10.2008 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2008 Witajcie, domek wygląda bardzo ładnie.Czy możecie powiedzieć jaka to dachówka?Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 17.11.2008 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2008 domek śliczny wyjątkowo, ma w sobie to coś 1. Dojazd do naszej posesji ( a dziś dowiedziałam się, że nr domku to 13!!! ) 2. Pokój Frania - tzn jedna ściana http://images30.fotosik.pl/205/cbb7252324978b72.jpg 3. Szafa w przedpokoju 13 są szczęśliwe pokój synka jest śliczny - to są naklejki czy malowaliście rysunki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 17.11.2008 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2008 Jejku... głupio, że tak zaniedbałam ten dziennik...ale co robi własny dom... Mam nadzieje, że dzis ten post dokończę, bo wczoraj zasnęłam... Czasami to aż sama sobie zazdroszczę... No ...to wrzucam zdjęcia... 1. Najświeższa sprawa - odkurzacz centralny 2.Nasze schody juz z poręczą... http://images23.fotosik.pl/236/ac02f7525e27d4ac.jpg 3. Taras!!! Jeszcze kilka szczegółów zostało... ale cały zarys jest......Bardzo jesteśmy z niego zadowoleni... jest drewniany, fajnie się go sprząta, sprawia wrażenie "przytulngo" jest duży... miło się siedzi wieczorkiem, jak pada...(szczególnie w tej porze roku) i fajnie się na nim prasuje...ogólnie cały jest ok!!!! o poraannej czy popołudniowej kawce nie wspominając... http://images29.fotosik.pl/235/5deae0bdc44a8ad5.jpg 4. Rzut oka na salon.... http://images31.fotosik.pl/299/63e30e2056c7a986.jpg 5. Parapetówka...??? 6. No i kuchnia...jeszcze półeczki brakują... i tą mikrofalę muszę gdzieś wywalić... http://images33.fotosik.pl/299/5626734ec7b66b8a.jpg http://images30.fotosik.pl/236/c0d61364e628c54a.jpg schody śliczne taras śliczny salon sliczny kuchnia śliczna normalnie sie zakochałam w twoim domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 17.11.2008 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2008 Dzisiaj przestaniemy być odcięci od świata , chociaż aż tak brutalnie tego bym nie nazwał, Pan nam zakłada instalację antenową. jedno mogę stwierdzić DA SIĘ ŻYĆ BEZ TELEWIZJI, troszke brakowało meczy, zwłaszcza Ani, mi może troszke Kubicy, ale ile mieliśmy czasu dla siebie i naszego domku , Może mieszkanie 2 miesiace bez telewizora czegoś nas nauczyło ?? bez telewizji da się żyć a ile się przy tym zrobi w domu i dla rodzinki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 17.11.2008 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2008 anusikjaką masz deskę na tarasie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 17.11.2008 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2008 Co taka cisza u Was w dzienniku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts