superiwona 17.11.2008 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2008 szukalam twojego salonu w calym forum muratora az wreszcie musialam napisac samodzielny post i dzieki uprzekmosci forumowiczow trafilam po wielu godzinach poszukiwan do was. kochani napiszcie jakki macie kolor w salonie? spedza mi to sen z powiek, bo zjecie waszego salonu mam na pulpicie kompa i codziennie wzdycham na sam widak i jwszcze jedno- cudna lampka- pls gdzie kupiona? gratuluje domku. serdeczne pozowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
superiwona 17.11.2008 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2008 aha czy niesmialo moge poprosic o zjecia salonu juz po zamieszkaniu, pewnie przez ten okres czasu zmienial sie a jest on moja inspiracja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anusik 18.11.2008 19:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2008 Dziękuję wszystkim za miłe słowa.... Jakoś tak wyszło, że tu dawno nie zaglądałam ale postaram się nadrobić zaległości... DOm zajmuje i to bardzooooo!!!! i radości daje co niemiara... i cały czas jest coś do zrobienia... a ile sprzątania... Superiwona - odpowiedziałam na priva... a co do lampy kupiłam ją w lokalnym sklepie ...ale widziałam bardzo podobne ostatnio w LM... efilo - deska to masarantuba.... Pozdrowienia dla wszystkim!!! Obiecuję poprawę [/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vanka99 19.11.2008 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2008 Ciekawe wnętrza, utrzymane w nowoczesnym stylu. Fajnie to wszystko współgra ze sobą.Bardzo ciekawa lampa w salonie. Gratuluje pomysłówJaką macie podłogę w salonie - ma bardzo ładny kolor.Mam też pytanie - jak sprawuje się kabina prysznicowa na poddaszu? Z jakiej firmy sa drzwi .Planujemy cos podobnego.Taras jest super. Macie może jakiś fotki jak sie to montuje- co jest potrzebne jako podkład pod taras?U nas taras to jeszcze odległy temat ale drwniany bardz mi sie podoba.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anusik 19.11.2008 13:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2008 vanka99 w salonie mamy merbau deski dwuwarstwowe...Kabina jest bardzo przestronna, a drzwi są z Koła spisują w miarę...- nie licząc odklejonej uszczelki przy brodziku... ale to chyba wina majstra... Jeśli chodzi o taras, to montuje się go na legarach ...środek tarasu mamy wypełniony gruzem z budowy i piaskiem... to jedno ze zdjęć z montażu http://images46.fotosik.pl/32/88070335fdfc76f9.jpg Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vanka99 19.11.2008 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2008 anusik dziekuje za odpowiedz i wklejoną fotkę.Mamy podobnie przygotowane podłoże . Zobacze jak to wyjdzie cenowo czy drewno czy cos innego. Ale taki taras kusi mnie Boki tarasu jakoś obijaliscie tez drewnem żeby np nie wszedł kot czy mysz pod taras czy zostawiliscie otwarte ? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
apinka 10.12.2008 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2008 Witam Dziękuję za Twój dziennik!!! Kiedyś, jak jeszcze byłam na etapie wyboru projektu i w 99% zdecydowana na projekt codzienny z muratora, przypadkiem trafiłam na ten dziennik i .... zmieniłam projekt. właśnie w mojej oliwce "robią się" instalacje i chciałabym zapytać o koszt instalacji odkurzacza centralnego, ewentualnie namiar na firmę, która ją wykonywała. Narazie chcemy położyć samą inst, na odkurzacz narazie brak funduszy. Mąż chciałby sam, czy dla laika jest to realne czy lepiej powierzyć to fachowcom? Dodam, że małż sam ocieplił poddasze, kładzie instalację elektr, etc. do pracy chętny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anusik 11.12.2008 20:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2008 Witam Dziękuję za Twój dziennik!!! Kiedyś, jak jeszcze byłam na etapie wyboru projektu i w 99% zdecydowana na projekt codzienny z muratora, przypadkiem trafiłam na ten dziennik i .... zmieniłam projekt. właśnie w mojej oliwce "robią się" instalacje i chciałabym zapytać o koszt instalacji odkurzacza centralnego, ewentualnie namiar na firmę, która ją wykonywała. Narazie chcemy położyć samą inst, na odkurzacz narazie brak funduszy. Mąż chciałby sam, czy dla laika jest to realne czy lepiej powierzyć to fachowcom? Dodam, że małż sam ocieplił poddasze, kładzie instalację elektr, etc. do pracy chętny Witam Cały koszt to ok 4tys odkurzacz z osprzętem 3200zł + rurki 400zł i 2 szufelki 350zł troszke wszystko zaokrąglone a firma ... no cóż NAJLEPSZA !!! czyli mój mąż spokojnie da radę jak robi instalacje elektr. powinien nie mieć najmniejszych problemów;). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
apinka 12.12.2008 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 Dziękuję! A gzie kupowaliście cały sprzęt, szczególnie rurki i czy korzystaliście z jakiejś instrukcji instalacji? Życzę cudownych, rodzinnych i radosnych Świąt (to chyba pierwsze w nowym domu?). Pozdrowionka.Paulina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anusik 12.12.2008 13:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 Tak mieliśmy instrukcje, raczej takie zasady montażu (o ile dobrze pamiętam ze strony BEAM) Rurki kupowalismy o dystrybutorów odkurzaczy. Tak to bedą pierwsze święta i w dodatku z całą rodzinką (babcie itd.) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
apinka 16.12.2008 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2008 Dziękuję. Z pewnością będą to Wasze nezapomniane i wyjątkowe Święta i tego Wam życzę. Już wyobrażam sobie jak to będzie za rok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 03.01.2009 00:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2009 anusik! Kiedyś, w wakacje napisałam w poście do Was, że mam 1000 pytań Tak mi się u Was podoba!!! Proszę odpowiedz na kilka 1. Jakie to płytki, w łazienkach górnej i dolnej, w salonie (chodzi o te jasne, na podłodze) 2. Z jakiego drzewa macie schody i czym były barwione (chodzi mi o to, jak uzyskaliście taki śliczny kolor) 3. I najważniejsze - ELEWACJA!!! Co to za kolor? Jest boski!!!!! Już wiem, że chcę tylko taki!!! pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnetaG 17.03.2009 16:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2009 Cześć, domek mi się bardzo podoba Powiedz mi gdzie Ty masz grzejniki w salonie bo nie mogę ich dojżeć ? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anusik 17.03.2009 21:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2009 Dziękuję Nie mamy w salonie grzejnków ... nie ma ich również w jadalni i kuchni... mamy zrobione podejście pod oknem od frontu - na " w razie czego" ... pierwszej zimy wystarczyła podłogówka i okazjonalnie kominek... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnetaG 19.03.2009 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 Czyli pod drewnem także masz podłogówkę, a może wystarczyła na około drewna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anusik 19.03.2009 21:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 Właśne tak... Pod drewnem jest podłogówka... deski dwuwarstwowe przystosowane do ogrzewania. Sprawdzają sie bardzo dobrze, gdybym wiedziała, że tak ładnie będą przewodziły cieepło, byłoby ich więcej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 20.03.2009 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 a co to konkretnie za deski? znasz producenta albo nazwę produktu? i najważniejsze: jakiej są grubości? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnetaG 20.03.2009 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 Dołączam się do pytanie powyżej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anusik 21.03.2009 02:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2009 Proszę bardzo.... Taką podłogę właśnie mamy http://www.dlh-poland.com/Oferta/Podlogi/Warstwowe/Merbau+Duo.aspx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnetaG 21.03.2009 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2009 Zakochałam się w Twojej podłodze z salonu Jest przepiękna tylko teraz musze przekonać męża na kolor deski merabu Powiedz mi jeszcze czy w myciu oraz funkcjonowaniu na codzień jest ok? Bo to jednak nie jest parkiet a w sumie zawsze myślałam że na dole będę miała parkiet jednak ta podłogówka mnie zachęciła. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts