anusik 04.05.2008 20:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2008 Nasza droga, to żużel.... Jak na razie spisuje się całkiem nieźle, a co będzie latem..? jak sie sucho zrobi, troszkę boję sie tego mycia okien... pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 04.05.2008 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2008 dzięki wiesz, jakby był czarny piach jak u nas, to też by się kurzyło. Czy żeby tak nawieźć drogę trzeba mieć czyjąś zgodę? I skąd się bierze tyle żużla(u)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anusik 05.05.2008 21:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2008 Tą drogę zapewniła nam gmina... To oni nawieźli żużlu i go rozgarnęli. Nie potrafię powiedzieć nawet ile go tam jest... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 08.05.2008 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2008 Tak sie wlsanie zastanawialam co tam sie u was dzieje bi nie zagladalam juz okropnie dlugo - a tu juz wszytsko gotowe i pikene!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! bardzo mi si epodoba tak bez sciemniania!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!czy mozecie mi powiedziec jaki macie kolor tynkow tzn jaka firma i numer tynku ????bardzo prosze o odp!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnetkaS 09.05.2008 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2008 Anusik - jak się Wam mieszka w OLIWCE ? Pewnie jesteście strasznie zajęci urządzaniem Jak znajdziesz chwilkę to wklej jakieś nowe zdjęcia - strasznie jestem ciekawa jak to wszystko teraz wygląda pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anusik 10.05.2008 04:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2008 Tak sie wlsanie zastanawialam co tam sie u was dzieje bi nie zagladalam juz okropnie dlugo - a tu juz wszytsko gotowe i pikene!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! bardzo mi si epodoba tak bez sciemniania!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! czy mozecie mi powiedziec jaki macie kolor tynkow tzn jaka firma i numer tynku ???? bardzo prosze o odp!! wszystko jeszcze niestety nie gotowe... ale zmierza w dobrym kierunku... Jeśli idzie o tynk, to mamy Ceresitu, ale pomalowany Tikkurilą... Idę sprawdzić jaki to kolor, bo nie pamiętam...Mam... (cała nazwa ) - farba faszadowa modyfikowana silikonem - kolor 5005... Pozdrawaim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anusik 10.05.2008 05:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2008 Anusik - jak się Wam mieszka w OLIWCE ? Pewnie jesteście strasznie zajęci urządzaniem Jak znajdziesz chwilkę to wklej jakieś nowe zdjęcia - strasznie jestem ciekawa jak to wszystko teraz wygląda pozdrawiam Mieszka się przefajnie Dziękuję... a urządzanie naprawdę jest zajmujące!!! Wieczorkiem wrzucę zdjęcia... Pozdrawiam serdecznie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnetkaS 10.05.2008 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2008 Anusik, napisz proszę, jakim styropianem ociepliłaś fundament? I jaki dałaś na podłogę? Czekam z niecierpliwością na zdjęcia Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anusik 12.05.2008 11:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2008 jesli chodzi o fundament to ocieplalismy go termoorganiką 10cm, natomiast na podłogę daliśmy 13 cm w obu przypadkach ESP100 (czyli ten twardszy). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnetkaS 12.05.2008 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2008 Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wasiek 17.05.2008 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2008 Hej, może sie powtórzę z pytaniem ale powiedz mi proszę czy to merbau na podłodze? Panele dwulamelowe? I jakiej firmy. Chcę u siebie zrobic podobnie i jak na razie wybrałam panele merabu karhsa ...ale jeszcze nie są zakupione bo cały czas sie zastanawiamy z mężem czy napewno dawać panele. Cały dól mam w podłogówce. Szybko Wam to poszło dosyc dawno tu nie zaglądałam no i proszę.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anusik 17.05.2008 20:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2008 Tak podłoga to merbau, deski dwuwarstwowe, dedykowane do ogrzewania podłogowego. Deski kupiliśmy w DLH, jak się będą spisywały razem z podłogówką ??? możemy porozmawiać za rok . Co do tej szybkości to troszkę zostało , ale byliśmy troszke "zmuszeni", jakoś się udało nie mieszkać całkowicie na budowie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wasiek 18.05.2008 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2008 Widzę, że Twój mąż to też zdolniacha - tak jak mój... Dużo rzeczy robi sam i bardzo dobrze to mu wychodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bikerus 18.05.2008 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2008 Ekstra wnętrze wam wyszło.A juz podłoga w salonie to rewelacja.pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola z Melisy 25.05.2008 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2008 No właśnie a propos tej podłogi. Także bardzo podoba mi się ten gres polerowany. Czy możesz napisać jaki jest w użytkowaniu. Czy jest bardzo śliski i czy łatwo go utrzymać w czystości. Pozdrawiam. Macie śliczny domek! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anusik 26.05.2008 21:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2008 Bardzo nam miło... Gres...? Powiem tak... jakoś tragicznie nie jest, ale ślady użytkowania widać i trzeba przynajmniej co 2 dni umyć całą podłogę ( do tej pory obce mi było tak częste bieganie ze ścierą...) Ale jak się umyje to jest ślicznie Oczywiście brud bardzo lubi wciskać sie w fugi, ale podczas mycia wycieram te najgorsze miejsca i jest na razie ok... - ale przecież my mieszkamy dopiero 4 tygodnie!!! Nasze dzieciaki to coś rozleją, albo rozsypią, czasami gdzieś nakapią, wbiegną w brudnych butach - no i podłoga gotowa... Ale mimo wszystko chyba bym jej nie zamieniła na inną... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnetkaS 08.06.2008 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2008 Anusik, wybacz, jeśli powtarzam się z pytaniem,ale zastanawiam się, jak podłączyć okap nad kuchenką bez komina wentylacyjnego? Bo chyba też nie będziemy go murować skoro będzie wentylacja mechaniczna. Długo się już nie odwzywacie. Pewnie przeprowadzka pochłonęła Was calkowiecie Jak będziesz miała chwilkę, to wklej nowe zdjęcia - pewnia kuchnia już gotowa ? pozdrawiam Aneta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wandzik 17.06.2008 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2008 HEJ! Co jest grane nie ma Was i nie ma . Dajcie jeszcze parę zdjęć. Ja dopiero będę zaczynać, więc tak poprostu wam zazdroszczę i chcę więcej . POZDRAWIAM !!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anusik 19.06.2008 07:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2008 Czesc Słuchajcie mieszkanie i robienie czegokolwiek w domu tak wciąga i jest tak CUDOWNE że nie mamy kiedy porobić zdjęć, ale jeszcze tylko dwa dni i ania rozpoczyna wakacje i wtedy mam nadzieje wszystko nadrobi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorcha 25.06.2008 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2008 Hej, Nie śledziłam Waszego dziennika na bieżąco , ale to co dziś zobaczyłam przytkało mnie na chwilę. Projekt wg mnie przeciętny (na stronie pracowni wygląda tak sobie), ale to co z nim zrobiliście zasługuje na najwyższe pochwały. Piękna kolorystyka zewnętrzna (też sobie taką zrobię ) i wewnętrzna, śliczne wykończenie wnętrz, świetne dobrane wyposażenie - strzał w dziesiątkę. Brawo!!! Bardzo mi się podoba. Pokażcie jeszcze kuchnię. Muszę zapytać: 1. Jak nazywa sie kolor tynku? 2. Jakiej marki sa sofy w salonie i ile kosztowały? Pozdrawiam Dorota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts