dode 22.01.2007 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2007 Po co zaraz wielkie slowa wystarczy" dziekuję". Albo rybka, albo p..... ,nie ma innej możliwości a niby za co i komu te podziękowania? wiem, że jestem blondynką i nie wszystko musze rozumieć, więc zeby sobie krzywdy nie robic nie staram się nawet zastanawiać ku czemu miał słuzyc ten wątek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość M@riusz_Radom 23.01.2007 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2007 Mam już temat doktoratu: "Atak na autora pytania w przypadku, kiedy nie potrafi sie na nie odpowiedzieć " Pozdrawiam. Przyroda jest fascynująca, warto czasami cos zrozumieć. No to jeszcze habilitacja - "Jak mądrze zadawać pytania" a konkretnie gdzie i o jakie rzeczy pytać. Chciałbym zobaczyć minę Twojej partnerki jakbyś podczas uniesienia zapytał ją, czy zdaje sobie sprawę jakie procesy teraz zachodzą w Waszych organizmach, oddaję za to pół wypłaty No bo przecież przyroda jest fascynująca i warto czasami coś zrozumieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hes 23.01.2007 09:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2007 Tytułem wyjaśnienia : rozpocząłem ten wątek w dziale "Wymiana doswiadczeń"przeniesiono go tutaj, Nie mam na to żadnego wpływu, tak jak na poziom wypowiedzi innych forumowiczów. Proponowałbym, byśmy pozostali dżentelmenami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość M@riusz_Radom 23.01.2007 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2007 Popieram, nadmienię tylko, że gentleman na przyszłość powinien wiedzieć, że to jest forum budowlane i wypadałoby kierować tu zapytania dotyczące tej tematyki Nie powinien się unosić w przypadku, kiedy ktoś nie umie mu odpowiedzieć na pytanie nie związane z tematyką przewodnią forum, a już na pewno nie powinien obrażać brać budowlaną stwierdzeniem, że"oczekiwał czegoś więcej" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts