olis 06.03.2007 22:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2007 witam wszystkich karminowiczow od kilku dni jestem posiadaczem projektu karmina, ogladalem setki innych projektow i po wielu godzinach przemyslen padlo na archipelag bede wdzieczny za wszelkie informacje o domku zdjecia, opisy, kosztorys, wizualizacje 3d, wasze sugestie, czy buduje ktos karmine na podkarpaciu? chetnie wpadlbym na wizje lokalna prosze pisac na [email protected] odpowiem na wszystkie maile pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martynka1 06.04.2007 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2007 Smacznego jajeczka Wielkanocnego, dużego zająca czekoladowego, Zdrowia niezawodnego, wielu radości i przez całe Święta samej wesołości życzy Martynka z rodziną http://kartki.onet.pl/_i/d/baranek_d.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robert68-68 31.05.2007 06:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2007 Witam wszystkich. Bardzo proszę osoby posiadające zdjęcia łazienek z Karminy o udostępnienie ich na forum lub kontakt ze mną. Wchodzę niedługo właśnie w ten temat i miło by mi bylo pdpatrzeć już gotowe łazienki. Szególnie interesuje mnie górna łazienka, jest duża i pole do popisu jest że ho ho. Drugim tematem interesującym mnie to schody - z góry dziękuję osobom chętnym do pomocy w tych tematach. Pozdrawiam Robert.[email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asia R. 31.05.2007 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2007 Mnie również interesują schody w Karminie. Robert, czy ty masz murowane schody czy będziesz robił drewniane? Czy mógłbyś mi przesłać zdjecia schodów (jeśli masz murowane) oraz poddasza w Karminie. Ciekawe jak duze wyszły tam pomieszczenia? Czy podnosiłeś ściankę kolankową? Ja zamierzam podnieść o 1 pustak. Bardzo prosze o dosyć szybki kontakt, bo w przyszłym tygodniu zalewamy strop nad pierwsza kondygnacją asienka_81wp.pl [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ocia79 31.05.2007 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2007 Bardzo fajny domek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monia_B 01.06.2007 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2007 Witaj, bardzo ładny domek. My mamy wybudowany w stylu podobnym do Karminy Virgo II. Chciałabym się dowiedzieć jakiej firmy macie drzwi wejściowe bo bardzo mi sie podobają. Czy może robione były na specjalne zamówienie?? Czy to doświetlenie boczne jest otwierane, jaka szerokość drzwi?? i co za kolor??Czy to mahoń?? Dzieki z gory za odpowiedzPozdrawiamMonia_B Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asia R. 02.06.2007 05:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2007 Robert, bardzo ładne masz drzwi i okna. Jaki to kolor i z jakiej firmy (okna i drzwi)? Zrób jakieś zdjecia poddasza i schodów Pozdrawiam Asia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robert68-68 05.06.2007 08:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2007 Witam. Wybaczcie, że tak mało czasu poświęcam temu forum ale praktycznie non stop jestem na budowie i do internetu (który mam bardzo wolny i wysłanie zdjęcia na serwer graniczy z cudem) brakuje mi dnia. Drzwi mam z firmy Stolpaw w kolorz mahoń - fajnie, że podobaja się wam. Boczne naświetle drzwi nie jest otwierane, są na tyle szerokie że szkoda kasy. Właśnie w tym momencie wyłączyli forum i nie widzę pytań na które miałem odpowiedzieć, odpowiem w następnym poście. Obecnie jestem na etapie ocieplania poddasza - wełna isover unimata 15 cm + 5 cm i na to idzie płyta knaufa 12 mm kładziona dwie warstwy. Fachowców mam ciekawych - niech ich ścisną drzwi - robią dobrze ale tak wolno, że końca nie widać, robót nałapali i nie mogą się wyrobić.Narazie tyle, jak znajdę chwilę to postaram się umieścic parę fotek. Pozdrawiam wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asia R. 09.06.2007 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2007 Robert, fajnie że dodałeś kolejne zdjęcia. Czy to pierwsze to zdjęcie pokoju z balkonem na poddaszu a drugie korytarz z wejściem do łazienki? Ty chyba nie podnosiłeś poddasza? Ja zamierzam podnieść o jeden pustak ściankę kolankową ale się zastanawiam, bo na twoich zdjeciach wydaje mi się ze jest dużo miejsca Jak znajdziesz chwilkę to umieść jeszcze jakieś inne, bo to pomoze mi w podjęciu decyzji co do ścianki kolankowej Spokojnego wykańczania wnętrz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pnieweglow 09.06.2007 23:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2007 Witam. Wybaczcie, że tak mało czasu poświęcam temu forum ale praktycznie non stop jestem na budowie i do internetu (który mam bardzo wolny i wysłanie zdjęcia na serwer graniczy z cudem) brakuje mi dnia. Drzwi mam z firmy Stolpaw w kolorz mahoń - fajnie, że podobaja się wam. Boczne naświetle drzwi nie jest otwierane, są na tyle szerokie że szkoda kasy. Właśnie w tym momencie wyłączyli forum i nie widzę pytań na które miałem odpowiedzieć, odpowiem w następnym poście. Obecnie jestem na etapie ocieplania poddasza - wełna isover unimata 15 cm + 5 cm i na to idzie płyta knaufa 12 mm kładziona dwie warstwy. Fachowców mam ciekawych - niech ich ścisną drzwi - robią dobrze ale tak wolno, że końca nie widać, robót nałapali i nie mogą się wyrobić.Narazie tyle, jak znajdę chwilę to postaram się umieścic parę fotek. Pozdrawiam wszystkich. Robercie, czy mozesz podac koszt domu pod klucz na [email protected], chce taki budowac na wiosen 2008. dzieki wielkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asia R. 17.07.2007 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2007 Robert, czy ty masz na dachu dachówkę ceramiczną Roben kasztan plus? Bo ja własnie taką zamówiłam na swoją Karminkę Czy mógłbyś mi podać ile potrzeba cegly klinkierowej na kominy? Jaki masz jej kolor? Jakbyś mogł to zamiesć jeszcze jakieś zdjęcia. Szczególnie interesuje mnie poddasze. Kiedy się wprowadzasz? Pozdrawiam serdecznie Asia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga1401 31.07.2007 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2007 karmina jest sliczna, ale nam konserwator zabytkow odrzucil projekt. zab... go!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zphugawronwp.pl 15.12.2007 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2007 Widzę, że przybywa wielbicieli domku Karmina Super! My też budujemy z mężem domek Karmine i chętnie podzielimy się radami, zdjęciami, itd. Proszę wszystkich aby wkleili do moich komentarzy linki z wybydowanymi Karminami, których mogłam jeszcze nie odszukać w internecie, a fajnie byłoby obejrzeć przed wykończeniówką u innych jak, co zrobili Dzięki. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniatomek 18.01.2008 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2008 witam wszystkich!!jestesmy nowi na forum!!bardzo nas interesuje ten domek jest naprawde sliczny!!Tyle ze bardzo nam zalezy na zobaczeniu tego domku w realu!!widze ze jestes spod Czestochowy My jestesmy z Dabrowy Gorniczej!!wiec mam pytanko czy dalo by rade jakbysmy sie wprosili!!!! moj adres [email protected]!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts