magulina 21.01.2007 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2007 Witam! Rozmyślamy z mężem nad budową domu w systemie szkieletowym i bardzo mnie ucieszyło Wasze forum. Znaleźliśmy firmę, która stawia takie domy w kilka miesięcy, pod klucz też, ale czytając wczoraj Wasze forum nasunęło mi się wiele pytań szczególnie do tych z Was, którzy już w takim domku mieszkają.Gdybyście mogli odpowiedzieć bardzo będę wdzięczna.Jak się mieszka, jak z wilgocią i z gryzoniami, które się u niektórych z Was pojawiały i jak po ostatnich wiatrach zachowały się Wasze domki. Czy moglibyście podać Waszych wykonawców i czy jesteście z nich zadowoleni. Czy po czasie, kiedy już mieszkacie budowalibyście jeszcze raz w tej technologii czy w standardowej?Pewnie już wiele osób pytało o te rzeczy, ale odnalezienie wszystkiego - przeszukanie 39 stron - troche mi zajmie, więc gdyby ktoś mogł.....Nie chciałabym, aby moje marzenie za parę lat nie skończyło się katastrofą.Z góry dzięki.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts