acca5 21.01.2007 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2007 Czy cena robocizny za punkt typu- kaloryfer 100zł a umywalka, wanna po 70zł to dobra cena, podlogowka -15zl za robocizna za m2- w tym ułożenie styropianu, folie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adam153 21.01.2007 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2007 mój hydraulik wziął 90 zł z punktu od co, 80 zł z punktu od kanalizacji (np zlew, umywalka) 250 zł za podłączenie pieca (sas NWT), podłogówkę policzył jako punkt, a nie z m kw. przebąkiwał cos potem o 120 za punkt ale odpuścił. jestem z lubelskiego. facet ma wzięcie i zna się na robocie, więc zamówień mu nie brakuje. robił c.o. w miedzi a wodę z plastiku. podłogówkę mam zrobioną z rurki 18 (bo mialem tanie dojście) i musiał się troszkę więcej naprodukować przy wyginaniu niż z 15-ki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smiejus 22.01.2007 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2007 ceny niższe niż w okolicach wrocławia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts