tomolo 21.01.2007 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2007 witam. . chce zrezygnowac z pietra w domu ( poddasza ). gdzie mam sie udac, i czy wogole rozpoczynac budowe. niestety okazalo sie ze koszty budowy sa wieksze niz zaplanowane. na razie na budowie nic sie nie dzieje z tego wzgledu ze bank odmowil mi kredytu . jest pozwolenie i ekipa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawel78 21.01.2007 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2007 taka zmiana wymaga uzyskania nowego pozwolenia na budowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stastny 21.01.2007 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2007 taka zmiana wymaga uzyskania nowego pozwolenia na budowe. no tak... ale wcześniej przydałby się nowy projekt... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomolo 21.01.2007 16:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2007 czyli taniej bedzie zrobic nowy projekt czy przerobic ten co mam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stastny 21.01.2007 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2007 wydaje mi się, że za dużego wyboru nie masz... zmiana którą planujesz jest bardzo duża... a więc nanoszenie zmian w oryginalnym projekcie raczej nie będzie możliwe... przecież zmjieni się wszystko...dach, przekroje, więźba...Nowy projekt jak nic... tak mi sie wydaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts