Janko Zawodowiec 04.02.2007 19:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2007 faktycznie juz nie ma tego weza ale poczekaj znow napewno wystawia cena 164zeta ale gdzies w necie tez widzialem zaraz poszukam to posle linka sila ssaca od odkurzacza do lisci nie wiem ale zajebista wlasnie stad mialem pomysl bo mam odkurzcz do lisci w ogrodzie i tak jak nim porzadki robilem to cwiartki cegiel ruszal choc ich nie wciagal i tak od mysli do realizacji teraz to mi moja boolsa w rewanzu postawilaza te przysluge Pozdr Jan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Janko Zawodowiec 04.02.2007 20:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2007 znalazlem na stronie beam'a linkhttp://www.beam.pl/?strona=sklep&idkat=23#kiniu164 zl POZDR JAn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MARKOG 04.02.2007 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2007 dzięki Ale w takim razie do czego zbierasz kurz i śmiecie (to tego ryginalnego wora) i gdzie wywalasz powietrze (czy ten odkurzacz do liści ma wylot do ktorego mozna podłączyć rure na zewnątrz)? Ja jak już to użyję tego mojego jako worek na śmieci (ma duże papierowe wory) a za nim wepnę takiego liścika - będę miał rure i gniazdko to poprobuję różne metody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Janko Zawodowiec 04.02.2007 20:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2007 zrobilem z 50l beczki plastikowej filtr cyklonowy w srodku jest jeszcze filtr z siatki tak co by nawet zapalka nie wpadla na wirnik ( choc odkurzacz jest przystosowany do mielenia lisci) ale np jak wciagnie skarpete cyklon latwo zrobic mi zajelo to okolo 3 godzodejscie z odkurzacza to niecale 100 mm czyli wydech mam duzy na zewnarrz domuPozdr JAn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafgam 04.02.2007 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2007 profus napisał: A ja mam inne pytanie. Jak macie umieszczony wyrzut na zewnątrz budynku z odkurzacza. Gdzie, na jakiej wysokości, itp. ? Nie wiem jakie i gdzie robić przepusty, bo planuje go postawić w piwnicy. A co sądzicie o wyrzucie wolnym przewodem kominowym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts