gg 19.05.2003 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2003 Czy ktoś buduje albo ma zamiar w najbliższym czasie budować dom wg projektu Archonu `Dom pod platanem`? Ja przymierzam się w przyszłym roku i chętnie porozmawiam z kimś kto ma podobne problemy. A tak nawiasem, co o nim sądzicie? http://www.archon.com.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aishan 08.01.2004 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2004 Witaj! Nareszcie bratnia dusza Czekam już na pozwolenie na budowę. Ruszam jak wszystko dobrze pójdzie na wiosnę. A ty kiedy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
groszek 3 08.01.2004 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2004 Ładny domek, ale .... bardzo DUŻY. Szczególnie ładny w środku, przy dużych powierzchniach wszystko można ładnie rozplanować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewunia 08.01.2004 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2004 http://www.archon.com.pl/bin_/projekty/m3f019cb967e4c_widok1 http://www.archon.com.pl/bin_/projekty/m3f019cb967e4c_widok2 http://www.archon.com.pl/bin_/projekty/m3f019cb967e4c_rzuty Piękny dom dla posiadaczy dużej działki i bardzo dużej rodziny Piękna klatka schodowa, dobry metraż pokojów. Bardzo mi sie podoba, chociaż jest powyżej moich planów i możliwości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolana 08.01.2004 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2004 Wielki! I bardzo ciekawy projekt. Życzę powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ara 09.01.2004 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2004 Owszem, przestronny , wygodny dom, interesujące wnętrze. Tylko dlaczego jedna, jedyna łazienka?? Przy takiej powierzchni i spodziewanej większej ilości domowników może się to okazać dużym mankamentem. : pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gg 09.01.2004 08:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2004 Witaj! Nareszcie bratnia dusza Czekam już na pozwolenie na budowę. Ruszam jak wszystko dobrze pójdzie na wiosnę. A ty kiedy? Witaj Aishan! Już straciłam nadzieję, że ktoś też będzie budował "platana". Cieszę się bardzo, razem będzie łatwiej. Ja pozwolenie na budowę już mam, teraz czekam na pieniążki (aż się uzbierają). Chcę zacząć w tym roku. Jestem na etapie szukania ekipy. A ty gdzie się budujesz? Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewunia 09.01.2004 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2004 Tylko dlaczego jedna, jedyna łazienka?? Przecież są 2 Na parterze z prysznicem (3m2) i na górze ze wszystkim, co trzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ara 09.01.2004 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2004 Tylko dlaczego jedna, jedyna łazienka?? Przecież są 2 Na parterze z prysznicem (3m2) i na górze ze wszystkim, co trzeba Noo, owszem... gwoli ścisłości .....półtorej pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aishan 10.01.2004 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2004 GG napisała : Witaj Aishan! Już straciłam nadzieję, że ktoś też będzie budował "platana". Cieszę się bardzo, razem będzie łatwiej. Ja pozwolenie na budowę już mam, teraz czekam na pieniążki (aż się uzbierają). Chcę zacząć w tym roku. Jestem na etapie szukania ekipy. A ty gdzie się budujesz? Pozdrawiam. Cześć! Ja w Krakowie, a Ty?. Z ekipą jestem "po słowie" - budowali u sąsiada i wyglądają na solidnych, za stan surowy, bez okien 42tys.zł za robociznę. Robiłaś jakieś poprawki w projekcie? Ja niewiele, ale parę się uzbierało. Napisz więcej na priva. P.S. Do Ewuni! Tylko 3 sypialnie więc nie tak liczna ta rodzina! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewunia 10.01.2004 16:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2004 Do Ewuni! Tylko 3 sypialnie więc nie tak liczna ta rodzina!Ale jaki metraż I jeszcze pokój na parterze obok gabinetu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aishan 11.01.2004 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2004 Ale jaki metraż I jeszcze pokój na parterze obok gabinetu No kurcze jest bom gościnny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
antek5 28.10.2004 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2004 Serdecznie pozdrawiam"Platanowców''. Bardzo nam się podoba ten projekt.Prosimy o radę,wiemy,że sporo osób go buduje(gg,aishan,jaro,gośka-odezwijcie się).Mamy wątpliwości dotyczące wielkości jadalni-ile osób siedzących przy stole ona pomieści,czy te schody wachlarzowe nie zajmują zbyt dużej powierzchni?Drugie pytanie dotyczy poddasza użytkowego-czy słupy wypadające w 2 pokojach nie psują ich wyglądu i czy nie będą przeszkadzały(- w jednej sypialni wypada prawie na środku- może da się coś ztym zrobić?).Jeszcze zastanawiam się nad funkcjonalnością dolnej łazienki-dla mnie jest ona trochę za mała.Mamy zamiar budować "Dom pod platanem-2" antek5 www.archon.pl"Dom pod platanem-2" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gg 28.10.2004 11:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2004 Zgłasza się "platanowiec".Niestety jestem tu jedyna.Jestem na etapie dachu.Łazienkę na parterze powiększyłam, słupki mi nie przeszkadzają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
antek5 28.10.2004 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2004 Jak się cieszę gg ,że się znalazłaś.Pwiedz coś bliższego o tych słupach na poddaszu.Napisz na jakim etapie budowy jesteś.Pozdrawiam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
antek5 28.10.2004 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2004 To jeszcze raz ja-żona antka.Powiedz czy piszesz dziennik budowy?Może tam znajdę jakieś porady.Moja radość sięga zenitu,mam ochotę pokrzyczeć.A tak na marginesie to prywatnie ja też jestem gg. Pozdrowionka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gg 28.10.2004 13:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2004 Niestety nie prowadzę dziennika, po prostu nie mam na to czasu.Właśnie stawiają nam więźbę.Miło spotkać kogoś komu podoba się ten sam domek. Ja sama widziałam już dwa Platany, wyglądają super. A wy gdzie będziecie budować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
antek5 28.10.2004 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2004 My zamierzamy zacząć dopiero w przyszłym roku.Trzyma nas papierologia i zima za pasem.Chętnie zobaczylibyśmy Waszego PLATANA -nie umiem sobie wyobrazić wnętrza.Gdyby to było możliwe świętokrzyskie nie jest wcale tak daleko od Warszawy.Budować będziemy pod Kielcami. Proszę o kontakt na priva- moj adres:[email protected] Pozdrowionka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
antek5 31.10.2004 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2004 Czy nikt już nie będzie budował Platana? A taki ładny.Słuchajcie-piszcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gg 02.11.2004 07:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2004 A ja wam już nie wystarczę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts