Marcin z Wroclawia 08.04.2006 23:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2006 Bardzo zastanawiamy sie nad garażem,czy warto jednak go powiększać,kosztem zmiany dachu nad nim?Jak to jest z tym garażem pierwotnym w projekcie?Czy jest mały dla dwóch aut?Proszę o odpowiedz Tych Platanowców,którzy już problem ten mają z głowy.pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcin z Wroclawia 08.04.2006 23:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2006 Witma wszystkich!Bardzo zastanawiamy się nad garażem.Czy warto go powiekszać,kosztem zmiany wieźby dachowej nad nim?Czy dwa auta naprawdę sie tam mieszczą?Proszę o odpowiedz Tych Paltanowców,którzy problem ten mają już z głowy.pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ave 09.04.2006 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2006 Bardzo zastanawiamy sie nad garażem Nie wiem jak pozostali, ale też - witam!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kris k 10.04.2006 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2006 javascript:emoticon('') Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcin z Wroclawia 17.04.2006 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2006 Witam Krzysztofa i wszystkich Platanowców. Cieszę się, że czas pozwolił Tobie zawitać na forum i do nas napisać.To wielka niespodzianka,że blisko Wrocławia powstaje Platan.Prawdę powiedziawszy to mocno zastanawialismy się nad tym poszerzeniem garażu, bo są z tym niestety problemy.Nie da się go poszerzyć nie ruszając dachu, aby nie zepsuć bryły można go poszerzyć jedynie w strone drzwi wejściowych.Obecnie czekamy na odpowiedź od Pani architekt, czy przypadkiem krawędź dachu nie bedzie nachodzić na drzwi wejsciowe?Są tendencje do produkowania coraz szerszych aut, chodzi o to, żeby z czasem nie "pluć sobie w brode". Tam gdzie będziesz miał gabinet, my bedziemy mieć pomieszczenie na rzeczy absolutnie nam niezbędne,ale takie, ktorych nigdy więcej nie użyjemy (czyli graciarnia).Napisz ,prosimy jak postepy w budowie?Życzymy rychłego zakończenia budowy, wdzięczni bedziemy za fotki i bardzo jesteśmy ciekawi jak wyglada w rzeczywistości.pozdrawiam Marcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krakowianka 08.05.2006 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2006 Witam wszystkich ponownie, miałbyc platan ale wybrałam troche wieksza wersje tzn pod jodłami bardzo podobny i schody bedą takie o jakich marzyłam w środku w salonie okrągła jestem zadowolona, mam prosbe do pana z Opola moge prosic o zdjecia karpiówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda S. 08.05.2006 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2006 Ja z pytaniem do wszystkich, ktorych Platan już stoi... Na jaki rodzaj balustrady na balkonach się zdecydowaliście? Robicie betonowe tralki takie jak w projekcie czy raczej balustradę kutą? Jeśli możecie wkleić zdjęcia, będę bardzo wdzięczna...Pozdrawiam, Magda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kris k 09.05.2006 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2006 javascript:emoticon('') Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krakowianka 09.05.2006 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2006 Bardzo dzieki za odpowiedz jak mozesz to zdjęcia prześlij na priva -ja niestety nie umiem wklejac zdjęc. Jasteśmy juz po wyborze firmy zaczynamy w sierpniu i mam tylko podac rodzaj dachówki wykonawcy i nie moge sie zdecydowac karpiówka wyjdzie mnie 5 tys wiecej na całym domu i nie wiem co zrobic. Pod jodłami jest bardzo podobny do platana, miał byc platan ale nie miałam gdzie włożyc miejsca do pracy i musiałam go powiekszyc wybierając jodły( które tez powiekszyłam i tak nazmieniałam -ale chyba zadowolona w końcu jestem)pozdrawiam Wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aishan 09.05.2006 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2006 Ja z pytaniem do wszystkich, ktorych Platan już stoi... Na jaki rodzaj balustrady na balkonach się zdecydowaliście? Robicie betonowe tralki takie jak w projekcie czy raczej balustradę kutą? Jeśli możecie wkleić zdjęcia, będę bardzo wdzięczna... Pozdrawiam, Magda Witaj! Ja mam kutą balustradę. Zdjęć poszukam i wyślę Ci na priva. Pozdrawiam Aishan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kris k 09.05.2006 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2006 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda S. 10.05.2006 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2006 Dzieki Aishan, czekam z niecierpliwoscia. Pozdrawiam,Magda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gg 10.05.2006 09:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2006 Aishan a czy ja też mogłabym prosić o przesłanie zdjęć balustrady? Byłabym bardzo wdzięczna. Pozdrawiam gg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matyldaa 12.05.2006 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2006 Ja z pytaniem do wszystkich, ktorych Platan już stoi... Na jaki rodzaj balustrady na balkonach się zdecydowaliście? Robicie betonowe tralki takie jak w projekcie czy raczej balustradę kutą? Jeśli możecie wkleić zdjęcia, będę bardzo wdzięczna... Pozdrawiam, Magda Betonowe tralki wydały mi się potwornie pretensjonalne, na kute balustrady też się nie zdecydowałam, a to głównie dlatego, że w całym wnętrzu poszliśmy w stronę nowoczesności i minimalizmu i kute balustrady w żaden sposób by nie pasowały. Ostatecznie mamy bardzo proste balustrady stalowe, malowane proszkowo - poręcz na ceglasty kolor dachówki, reszta na ciemny szary. Wyszło super - prosto, elegancko, nowocześnie. Zdjęcia mogę podesłać na priva. Podrawiam, matyldaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda S. 12.05.2006 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2006 Brdzo licze na zdjecia. Ale moze wklejcie je tutaj - wiecej osob bedzie moglo skorzystac . Pozdrawiam, Magda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marek G. 15.05.2006 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2006 Witam Wszystkich, którzy "bawią" sie w Platana 2. Ja jestem na etapie decyzji czy kupic Platana 2 w stanie surowym zamknietym i mam sporo do przemyslenia ( szczególnie po Waszych opiniach -Magda wielkie dzięki za wszystkie rady ). Byłbym wdzieczny za zdjęcia "nieszczęsnych" słupów, ale w Platanie2 w odbiciu lustrzanym ( nie wiem czy mam w ogóle szanse na jakąkolwiek zmianę konstrukcji ). Niestety nie mogłem otworzyć zdjęć Matyldy, więc jeśli możecie mi je wysłać jeszcze raz to bedę wdzięczny. Pytań mam wiele i myslę, że będę doswiadczonych Platanowców trochę gnębił, ale wybacznie mi i przypomnijcie sobie jak było z wami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KONRAD17 21.05.2006 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2006 Czy ktoś wybudował lub właśnie buduje "Dom pod platanem" w Małopolsce? Uprzejmie proszę o kontakt - [email protected]. Chętnie podzielę się doświadczeniami. Właśnie ukończyłem fundamenty. Lokalizacja: Zielonki koło Krakowa. Konrad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martyna1 21.05.2006 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2006 Drodzy platanowcy Planujemy zakup projektu domu i bardzo podoba nam się projekt "Pod platanem 2". Jednak zanim zdecydujemy się na jego zakup bardzo chcielibyśmy zobaczyć jak on wygląda w realu. Dlatego będę wdzięczna za zdjęcia, szczególnie parteru. Mój ares: [email protected]Pozdrawiam Martyna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
NEO_AJ 25.05.2006 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2006 Witam wszystkich,Zakupiłam projekt Platana i w sierpniu planuję rozpoczęcie budowy. Czy ktoś może polecić mi firmę budowlaną z okolic południowej Polski, która ma doświadczenie w budowie Platana? ([email protected])Pozdrawiam NEO_AJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorota i Adam 30.05.2006 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 Witamy Wszystkich Szanownych Użytkowników. Czy Ktoś z Was wybudował/ buduje/będzie budował Platana 2 w okolicach POZNANIA? Prosimy o kontakt. Dorota i Adam PS. Chcemy zdążyć przed zimą z fundame ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts