Jolanka 31.05.2005 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2005 matyldo, wnętrze fantastyczne!!!! nie udzielam się teraz na forum, bo córeczki non stop chorują i na nic nie mam czasu:)) ale jak tylko mam chwilkę, to wskakuję na forum, żeby popatrzeć, co słychać u platanowców. pozdrowienia dla wszystkich!!!! i proszę więcej zdjęć!!!! tak miło popatrzeć na swój wymarzony projekt i upewniać się w słuszności wyboru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jofia 01.06.2005 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2005 Tak patrzę, podziwiam od paru dni te wszystkie wasze zdjęcia i podjęłam decyzję. Nie zmieniam parteru projektu! Jakby nie patrzeć dom jest bardzo przemyślany i prawie idealny. A co do ostatnich zdjęć zamieszczonych- pomyśleć jak bardzo może zmienić się to samo wnętrze tylko inaczej urządzone, niewiarygodne Gratuluję Dziewczyny pomysłow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kris k 07.06.2005 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2005 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość arkabak 20.06.2005 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2005 Witajcie, kupiłem ten projekt. Na wiosnę ruszam z budową. Po przeczytaniu Waszych postów jestem nieco przerażony tym co mnie czeka, ale też uspokoja mnie Wasza obecność , porady i zdjęcia. Pozdrawiam A. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kris k 27.06.2005 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2005 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda S. 09.07.2005 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2005 Kris, zajrzyj na strone druga tego watku - tam pisalam, ile nas to kosztowalo. Pozdrawiam, Magda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotrr 27.07.2005 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2005 Wiatam serdecznie wszystkich platanowców.My rownież zamierzamy rozpocząć budowę tego pięknego domku.Jesteśmy na etapie załatwiania pozwolenia itp.Mam pytanie do Was wszystkich, kto budował zgodnie z projektem, i jak sprawdza się kosztorys podany przez ARCHON?Czekam na odpowiedzi Pozdrawiam Piotr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda S. 27.07.2005 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2005 O tym juz bylo w tym watku, zajrzyj na wczesniejsze strony... Z naszego doswiadczenia ten kosztorys jest zanizony (przynajmniej ten, ktory ja dostalam kupujac projekt - moze teraz to zaktualizowali). Pozdrawiam, Magda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krakowianka 09.08.2005 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2005 Mam wielką prosbę jezeli mógłbyś podzieli sie ze mną informacjami na temat budowy platana byłabym bardzo wdzieczna. Jesteśmy z Krakowa i zdecydowaliśmy sie na platana po rocznym szukaniu. Gdybyś mógł nam powiedziec jak Ci idzie budowa i czy sa jakies problemy bylibyśmy wdzieczni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aishan 09.08.2005 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2005 Witaj, witaj!W "samym Krakowie" budujecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krakowianka 09.08.2005 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2005 Aishan Dzieki za jakiś znak. Działke mamy w Brzegach tj jakis kilometr od granicy Krakowa. Zamierzamy zacząc w przyszłym roku bo długo nie mogliśmy zdecydowac sie na projekt. Dogadalismy sie z architektem na projekt indywidualny ale jakos nie mogłam sie z nim dogadac i tak znowu zaczełam szukac i trafilismy na Platana.Chciałabym troche pozmieniac, mam znajomego architekta, który zajmuje sie wnetrzem i ma mi pomóc cos wymyslec. Poczatkowo podobał nam sie Kazimierz z Archipelagu ale nas troche przeraziło ze nie znajdziemy odpowiedniej brygady. Pracujemy troche na budowie wiec wiemy jaką fuszerke odstawiają architekci a pózniej firmy budowlane-az wstyd powiedziec Odezwij sie jak bedziesz miał chwilke czasu mozemy podada na gg albo na forum pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aishan 11.08.2005 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2005 Mam właśnie chwilkę, to się karnie odzywam Ciekawe co chcesz pozmieniać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krakowianka 11.08.2005 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2005 Aishan Przeczytałam w miare dokładnie wczesnierjsze wypowiedzi i zmiany dotycza 1 łazienka za mała 2 os słupa przesynac bu były jeden nad drugim na parterze i poddaszu 3 wyłaz na dach za mały 4 zrobic garderobe przy wejsciu 5 obnizyc sufit w garazu i zaadoptowac poddasze 6 i na dole poprzestawiac sciany tak by była salon tam gdzie jadalnia , pokój telewizyjny , sypialnia i pokój do pracy aby to wtszło trzeba poszerzyc z jakiś metr 2 ściany Znajac zycie architekt zabije mnie śmiechem ale jakoś przez to przejdziemy Aha jeszce schody na góre muszą wyjśc na przedpokój -no chociaz tak troszeczke!!! Jezeli czas mi tylko pozwoli tpo sama bede duzo robiła i wymyślała pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aishan 12.08.2005 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2005 Fiu, fiu! Te schody na przedpokój to dla mnie zagadka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krakowianka 13.08.2005 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2005 Jak tylko sie odrobie i bede miała chwile zeby sie tym zając to przesle jak wyszły schody -narazie tylko na papierze. Mają wyjśc tylko troche na przedpokój nie całe by zgrały sie z pokojem. Ale na przedpokój wyjśc musza no chociaż troszeczke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iza74 21.08.2005 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2005 cześć, ja tez zastanawiam sie nad tym projektem domku, bardzo mi sie podobaja wasze zmiany i pomysły, czy jest ktoś budujący spod wrocławia, i czy ktoś może rzucić jakąś kwotą, która by zawierała stan surowy zamknięty, pozdrawiam platanowców Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iza74 21.08.2005 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2005 cześć, ja tez zastanawiam sie nad tym projektem domku, bardzo mi sie podobaja wasze zmiany i pomysły, czy jest ktoś budujący spod wrocławia, i czy ktoś może rzucić jakąś kwotą, która by zawierała stan surowy zamknięty, pozdrawiam platanowców Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda S. 21.08.2005 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2005 Czesc, z moich doswiadczen wynika, ze stan surowy zamkniety to - zaleznie od materialu i ekipy - okolo 250-300 tysiecy zl. Ale moze poza Warszawa mozna to zbudowac taniej. Pozdrawiam, Magda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aishan 23.08.2005 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2005 Niestety w Krakowie też się nie da. Ech, a szkoda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krakowianka 24.08.2005 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2005 Pozdrawiam Wszystkich !!! Aishan mam prosbe czy mógłbyś nam da namiar na firmę która budowała dla Ciebie i oczywiście pytanko czy ich polecasz ? Jak długo budowali stan surowy zamknięty. Aha jestem juz po wstepnych rozmowach z architektami - jak juz bedzie koncepcja do cos podrzuce co wymyslilismy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts