sylwiabp 02.11.2011 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2011 "No cóż... wszystko zależy od rodzaju użytych materiałów, tak skromnie można się zmieścić :)" jasne, i od tego czy robisz podpiwniczenie oczywiscie tez. My robimy pelne i jest super duzo miejsca na "przydasie"... tak serio to na sprzet sportowy i majsterkowanie, oczywiscie kotlownia tez zeszla do podziemia. Czy ktos z platanowcow robil piwnice? Jesli tak, to jakie macie przemyslenia z uzytkowania jej? Małopolska budowa Już myślałam, że Platanek poszedł w odstawkę uff;) Budujemy platana 2 z pełnym podpiwniczeniem, również w małopolsce:) Na jakim etapie jesteście? Były jakieś problemy? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lolabibop 03.11.2011 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2011 Witam, ja tez myslalam, ze Paltan to juz historia, bo w koncu to nie jest najswiezszy projekt Konczymy zbrojenie plyty nad piwnica, troche jest z tym zabawy bo w sumie salon i garaz sa na innym poziomie niz srodek domu wiec mozna powiedziec, ze mamy 3 plyty; 1/3 udalo sie zalac, zostaly jeszcze 2 czesci, ale to w najblizszych dniach powinno byc zrobione; w tym roku jeszcze koniecznie ocieplenie, folia i zasypanie oczywiscie...i byle do wiosny Problemow wielkich nie bylo, poza obsypujaca sie ziemia w wykopie - teren sucho-piaszczysty, no i moze poza jednym rozstaniem z ekipa, ale no sie zdaza A jaki etap u Was widnieje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lolabibop 03.11.2011 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2011 po komentarzu z dziennika budowy juz wiem jaki etap jestem baaaardzo ciekawa schodow jak wyszly? te krecone oczywiscie... macie lane czy drewniane? a z ciekawosci jeszcze: ktoredy zejscie do piwnicy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiabp 05.11.2011 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2011 Kończymy stan surowy otwarty.No schody to niewątpliwie najbardziej widowiskowy element;)Zejście do piwnicy mamy tam gdzie pierwotnie w projekcie były garderoba i kotłownia, z tym, że garaż mamy w piwnicy.Poza tym główne wejście (wiatrołap i garderoba) mamy tam gdzie gabinet. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lolabibop 08.11.2011 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2011 no to poprzestawiane troche, my zamienilismy kuchnie z gabinetem i dolozylismy spizarke kolo malej lazienki na parterze, a na poddaszu praktycznie wszystko inaczej wyglada; teren u nas caaaaalkiem plaski, wiec nie chcielismy robic garazu w piwnicy bo nie bardzo bylo miejsce na zrobienie zjadzu wystarczajaco dlugiego, zeby nie byl stromy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barbie111 14.03.2012 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2012 a jaki przewidujecie końcowy koszt budowy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maniek 1976 01.04.2012 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2012 Witam :Wlasnie jestem na etapie wykanczania Platana z pelnym podpiwniczeniem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiabp 21.11.2013 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2013 (edytowane) Witaj, Już widzę w jakim rejonie kraju się wykańczacie;) I jak idzie to wykańczanko? Jak sobie poradziliście z drzwiami w zaokrąlonych ścianach? Pozdrawiam Edytowane 21 Listopada 2013 przez sylwiabp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts