fasola25 28.09.2007 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2007 Piekne te Wasze okna chyba przestanę tu zaglądać, bo jeszcze zacznę żałować, że takich nie mam dobrze, że chociaż bramę garażową bedziemy mieć antracytową pozdrawiam goraco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paweł Czernecki 28.09.2007 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2007 A ja bym prosiła te okna z jakiegoś oddalenia, bo wtedy jakoś mi się lepiej patrzy Ja będę następna zrobiona na szaro z tym jest problem bo są one poobklejane i z daleka wyglądają na jasnoszare. Zapraszam do dziennika tam coś powklejałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paweł Czernecki 09.10.2007 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2007 Może to nie okno ale też kolorowe http://czerni.w.interia.pl/domek/brama.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 09.10.2007 10:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2007 dla mnie bomba że se kurcze takiej nie sprawiłam mąż będzie załował że sie nie dal namówić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fasola25 09.10.2007 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2007 Oj, piękna ta bramakiedyś marzyły mi sie drzwi wejściowe w takim kolorze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiewióra1976 10.10.2007 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2007 No właśnie! Ma ktoś czerwone drzwi wejściowe? Albo w jakimś innym mocnym kolorze?Jako kontrapunkt dla biało- szarej elewacji, hmmm... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 10.10.2007 06:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2007 No właśnie! Ma ktoś czerwone drzwi wejściowe? Albo w jakimś innym mocnym kolorze? Jako kontrapunkt dla biało- szarej elewacji, hmmm... no właśnie Paweł będzie miał dzrwi takie brama powyżej dla mnie odjazd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 29.08.2008 09:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2008 wyciągnęłam ten wątek żeby przypomnieć kilku forumowiczom o wrzuceniu tutaj swoich szarych/grafitowych okien od czasu kiedy ten wątek założyłam przybyło włascieili takich okien i z tego co czytam są bardzo zadowoleni za takiego wyboru pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Graszka1970 29.08.2008 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2008 wyciągnęłam ten wątek żeby przypomnieć kilku forumowiczom o wrzuceniu tutaj swoich szarych/grafitowych okien od czasu kiedy ten wątek założyłam przybyło włascieili takich okien i z tego co czytam są bardzo zadowoleni za takiego wyboru pozdrawiam no ładnie, teraz to mi wstyd, zapomniałam, że taki wątek istnieje....a założyła go moja sąsiadka, która zaraziła nas swoimi ładnymi szarościami mam niestety zdjęcia jeszcze w folii, więc nie oddają efektu, przesuwka w salonie: http://images41.fotosik.pl/6/08fd347a55184358.jpg sypialnia: http://images47.fotosik.pl/6/4d46d2e9d0dc43ec.jpg cóś takiego w salonie - fix: http://images28.fotosik.pl/270/f23ed9720b9dd580.jpg pozdrawiam wszystkich Graszka:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aneczkab 29.08.2008 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2008 Hmm prześliczne A jak to jest z tym odbarwianiem się kolorów? Myślałam właśnie albo o szarościach albo o intensywnym drewnie. Może da się temu jakoś zapobiec. (Jakby się komuś nie chciało to będę wdzięczna za link do tego tematu w którym jest dyskusja o tym problemie z oknami) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marekmarian 29.08.2008 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2008 A co to ? gadasz juz jak moj mąż Obawia sie wielkiej szarej bramy, ze to juz bedzie jak wjazd do magazynów. Poddałam sie i zamowił brame złoty dąb z poziomymi przetłoczeniami, musimy teraz to skomponowac z kolorem drzewa naelewacji. Tak wiec juz nie zastanawiam sie nad kolorem drzewa, bedzie złoty dąb. A widziałm takie cudne szare bramy, i nawet takie kawa z mlekiem. trzeba sie dogadać z chłopakami z osiedla, kupic im skrzynkę sprayów i z meżem na jakieś wczasy fruuu.... a potem kilka dni solidarnej rozpaczy i programowa akceptacja stanu rzeczy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 30.08.2008 07:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2008 A co to ? gadasz juz jak moj mąż Obawia sie wielkiej szarej bramy, ze to juz bedzie jak wjazd do magazynów. Poddałam sie i zamowił brame złoty dąb z poziomymi przetłoczeniami, musimy teraz to skomponowac z kolorem drzewa naelewacji. Tak wiec juz nie zastanawiam sie nad kolorem drzewa, bedzie złoty dąb. A widziałm takie cudne szare bramy, i nawet takie kawa z mlekiem. trzeba sie dogadać z chłopakami z osiedla, kupic im skrzynkę sprayów i z meżem na jakieś wczasy fruuu.... a potem kilka dni solidarnej rozpaczy i programowa akceptacja stanu rzeczy.... wspaniałomyślne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marekmarian 30.08.2008 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2008 przesuwka w salonie: http://images41.fotosik.pl/6/08fd347a55184358.jpg a ja podpytam. jak szeroka jest ta salonowa przesuwka? i jeśli można o cenę zapytac dla tej szerokości? pozdr. Marek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 12.09.2008 06:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2008 zdjęcie z dedykacja dla markoto jak widać, szare okna to nie tylko nowoczesne budynki http://images27.fotosik.pl/273/2248e0f733e9c6c6.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 12.09.2008 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2008 Graszka jestem w szoku, toz Ty lada dzien sie wprowadzisz, ale nam dawkowalas informacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KasiaiKrzyś 25.09.2008 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2008 Podnoszę temat! Czy ma ktos zdjęcia grafitowych antracytowych okien. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KasiaiKrzyś 25.09.2008 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2008 Szukam czegoś ciekawego do bialej (lub prawie białej elewacji). Koncepcja już jest tylko nie wiem czy kolor dac z obu stron Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 25.09.2008 12:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2008 Szukam czegoś ciekawego do bialej (lub prawie białej elewacji). Koncepcja już jest tylko nie wiem czy kolor dac z obu stron najlepiej by było gdybyś mogła odwiedzic wnetrza z ciemnymi ramami od wew., nasze opinie nie rozwiążą twoich dylematów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KasiaiKrzyś 25.09.2008 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2008 Witaj masz rację ale nie widzę takie mozliwości. Boje sie troche tego wewnetrznego koloru bo od zew jestem w zasadzie pewien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 25.09.2008 19:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2008 Witaj masz rację ale nie widzę takie mozliwości. Boje sie troche tego wewnetrznego koloru bo od zew jestem w zasadzie pewien no widze ze te same dylematy Cie drecza co mnie 1.5 roku temu mam od wew. wlasnie biale. Pytales na forum grupowym z Twojego regionu czy ktos ma szare okna od wew.? moze znajdzie sie ktos? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts