renatka_j 19.05.2003 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2003 Witam użtkowników forum Muratora.Spodobał mi się projekt domu D 21- Tradycyjnego, zanim jednak go zakupię chciałabym mieć mozliwość obejrzenia zrealizowanego (lub w trakcie realizacji ) domu oraz porozmawiania z inwestorami i mieszkańcami. Proszę osoby, które mogłyby mi pokazać dom oraz przekazać nieco wiedzy o jego realizacji, zaletach i wadach o kontakt mailowy: [email protected]Pozdrawiam wszystkich budowniczych Renata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pagin 19.05.2003 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2003 Witaj Renatko,Poszukaj na forum Projekty watku o "D21 z garazem". Tam znajdziesz duzo informacji nt projektu i domu oraz osoby ktore go buduja lub wybudowalyPozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
renatka_j 20.05.2003 16:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2003 Dzięki serdeczne - mało jestem jeszcze zorientowana w Forum. Pozdrawiam Renata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts