bea paweł 22.01.2007 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2007 Temat już był, wiem, ale nie znalazłam tam wszystkich argumentów Cokolwiek innego Wam przyjdzie do głowy - piszcie. Byłam ostatnio w domu z drewnianym stropem, jesteśmy pod wrażeniem. Jak dla nas argumenty za są takie: tani koszt, Teść zrobi go sam, w domu robi się specyficzny klimat, ładnie pachnie drzewem. I ciekawie można zaaranżować wnętrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 22.01.2007 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2007 To chyba zależy czy dom piętrowy czy parterowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 22.01.2007 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2007 To chyba zależy czy dom piętrowy czy parterowy http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=88303 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts