MAREKKASIA 01.07.2008 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2008 Nie mieliście problemów z kominiarzem z powodu tych kominków wentylacyjnych - szczególnie w kuchni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gołąb 04.08.2008 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2008 Witam Wszystkich po długiej nieobecności ! Mam serdeczną prośbę czytajcie swoje / PW / oraz e-mail. Pozdrawiam - " Gołąb " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sheki 05.08.2008 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2008 U mnie kominiarz nie czepiał się wentylacji w kuchni.Sprawdzał za to dokładnie wentylację w pomieszczeniu gospodarczym. Pocztę odebrałem,odpowiedź wysłana. Finiszuję .... http://picasaweb.google.com/rsheki/PrzedFiniszem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Przemek1972 30.11.2008 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2008 WITAM WSZYSTKICH BUDUJĄCYCH VERONY CZYŻBY FORUM JUŻ WYMARŁO JA ZACZYNAM NA WIOSNE I CZEKAM Z NIECIERPLIWOŚCIĄ NA INNE POSTY POZDROWIENIA PRZEMO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MAREKKASIA 02.12.2008 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2008 Nie wymarło - ale przy wykończeniówce wszystko zabiera 2x wiecej czasu My mieszkamy od miesiąca Niedługo wkleję jakąś fotkę. Pozdro M Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Przemek1972 02.12.2008 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2008 no to $$$cudownie czekam jak sie rozkręce do zadam pare pytanek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
limka 12.12.2008 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 Wklejajcie proszę zdjęcia Waszych Veronek - poważnie zastanawiam się nad tym projektem ale chciałabym widzieć ostateczne efekty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sheki 12.12.2008 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2008 Podobnie do Kasi i Marka mieszkam ... Linki do fotek z naszych budów i wykończenia dostępne są w tym wątku.Wystarczy poszperać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basteks 12.01.2009 06:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2009 Witam Też chciałbym rozpocząć późną wiosną, mam nadzieję, że się uda. Na razie czekam na papierologie. Może uda się ożywić ten wątek Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
misiek31 15.01.2009 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2009 Witam - po dlugiej nieobecnosciNapiscie prosze ile m2 zabudowy z KG wyszlo wam na poddaszu - ciekaw jestem czy to dobrze policzylem.Aha i jesli moglibyscie podac cene za 1 m2 zabudowy - bylbym wdzieczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MAREKKASIA 15.01.2009 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2009 Witam - po dlugiej nieobecnosci Napiscie prosze ile m2 zabudowy z KG wyszlo wam na poddaszu - ciekaw jestem czy to dobrze policzylem. Aha i jesli moglibyscie podac cene za 1 m2 zabudowy - bylbym wdzieczny To zależy od aranżacji wnętrza - przykładowo u nas scianka kolankowa w suszarni nad garażem jest niziutka - czyli zabudowa sięga głębiej do ścian zewnętrznych. Wyszło coś około 300 m kw. razem z garderobą w duzym pokoju nad salonem. Co do ceny to 27 za mkw na gotowo (pod malowanie). Ale jaka cena taka robota. "Fachowcy" z Przeworska zwiali do siebie w trakcie robienia poprawek (i nie dostali całości kasy ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
misiek31 15.01.2009 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2009 Qrka blaszka - cos duzo tych metrow. Mnie wyszlo z wczorajszego mierzenia 181 . A scianka kolankowa wyszla na wysokosci 50 cm. Dachu to wiem ze 300 m bylo A macie jakies foty swojego poddasza ? chetnie bym ogladnal - jak macie to u siebie rozwiazane, moze byc ew. na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MAREKKASIA 15.01.2009 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2009 sprawdzę dokładnie wieczorem - mam to gdzieś zapisane M Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MAREKKASIA 16.01.2009 22:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2009 sprawdzę dokładnie wieczorem - mam to gdzieś zapisane M Nie 300 ale 220 m kw. . Weź pod uwagę że trochę ścinkow zostanie - tym więcej im "lepsi" fachowcy tną. Kupiłem 80 płyt i brakło, Fotki spróbuję jutro wrzucić Pozdr M Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
misiek31 21.01.2009 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2009 WitamCzyli praktycznie tyle samo co mnie kupilem 76 plyt . Znaczy wszystko sie zgadza.Dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Przemek1972 04.03.2009 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2009 No wreszcie zaczynam około 16 marca wkońcu!!!!!!!!!!!!! Ja buduje veronke na płycie fundamentowej z izolacją poziomą 20cm ściany zwnętrzne i nośne z keramzytu wewnątrz działowki z białego, przerobiłem nieco układ. wywaliłem garderobe i przestawiłem pokój powiększając łazienkę kominek będzie narożny więc przestawiłem również komin. Góra podniesiona o 2 pustaki , strop nad wejściem głównym i tarasem bo wydaje mi sie że to o wiele lepsze rozwiązanie . Wjazd do garażu poszerzam do ok 3 metrów. To na dzieńdobry cała kanaliza i instalacja wodna już w płycie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
misiek31 05.03.2009 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 o widzisz i z tym dodatkowym stropem nad tarasami - to jest bardzo dobry pomysl - ja gdybym to teraz robil - tez bym wylal. Fura dodatkowego miejsca na graty. W zamian dorobilem sobie jeszcze stryszek nad poddaszem (wejscie z jednego z pokoi takie schody skladane) i tam tez sporo mozna wygospodarowac a wogole - to dawac fotki z wykonczenia - bo juz mi zaczyna pomyslow brakowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Przemek1972 05.03.2009 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 fotki moge dać jak zakończe etap narazie koncentruje sie na płycie fundamentowej chce na tym etapie jak najwięcej zalać również tarasy i może wjazd do garażu.pozdro[/img] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Przemek1972 05.03.2009 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 oto mały wzór przestawień łazienki i pokoju oraz wiatrołapu http://picasaweb.google.pl/przemyk1972/Verona?authkey=Gv1sRgCImPvOD2k97-AQ# Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Przemek1972 06.03.2009 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 witam ktoś się orientuje ile m2 dachu wyszło finałowo?? jestem ciekaw?? bo coś mi się wydaje, iż jest ok 300m2 pozdro czekamy jakoś ten temat chyba zamiera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts