Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 454
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• 1 month później...

Na tej stronie producenta schodów jest 6 fotek schodów z naszego domu.

Prawa autorskie sprzedane za kilka stów upustu i butelkę wina :wink:

Ponieważ coraz więcej osób pyta o proste - kanciaste formy zdecydowali sie poszerzyć ofertę.

http://www.teko.net.pl/monolith.htm

Pozdr

M

update linku

http://www.teko.net.pl/schody-monolith.html

jedna - ostatnia fotka

Duże płyty gresu polerowanego w holu,zachodzą łukiem do salonu na ścianę z kominkiem,Łuk tworzy harmoniczną całość z owalną ścianą w salonie.Pas gresu przed kominkiem pozwala na łatwe utrzymanie w czystości przejścia na taras.Pozostała część salonu pokryta jest dobrej jakości panelami,jak w większości pomieszczeń.

• 1 month później...

Nadrabiając zaległości podaję link do pliku który zawiera fotki wnętrz naszej Verony

http://www.megaupload.com/?d=G072VYW2

UWAGA: plik to spakowane zdjęcia i jest chroniony hasłem.

Hasło to pierwszy wyraz w 3 wierszu na stronie 4 projektu (małymi literami na "k") :D Gdyby ktoś miał z tym problem to proszę o kontakt na priv.

Dla przypomnienia: mieszkamy od listopada i stopniowo się "cywilizujemy". Jeszcze nie ma zamontownych lamp, listew przy parkietach, zasłon w oknach i wielu innych drobnostek. Ale mieszka się świetnie. Zwłaszcza, że okolica piękna.

Pozdrawiam serdecznie

M

Mare&Kasia

gratuluje wspaniałego wyboru wszystko tak jak powinno być kosztowało was zapewne mnóstwo czasu

schody przepiękne

Powiem tak wasza wizja jest równie wyczesana

:D

gratulacje i pozdrowienia

właśnie robią mi dach

wybrałem robena zobaczymy co z tego wyjdzie fotki prześle jak będzie gotowe

pa

• 3 weeks później...

Witam wśród właścicieli Verony.

Bardzo namiętnie Was czytam i powracam tu ciągle.

Nie mal ,że w pamięci mam wasze domki, wasze problemy, wasze krok po kroku budowane domy.

Tak Wam zazdroszcze a szczególnie tym, którzy mieszkają w Veronie.

A Ci którzy są na etapie rozpoczynania fundamentów zachęcam do pisania tu.

Podajcie swoje nowe pomysły co do wizualizacji wnętrz.

Wasze wypowiedzi na bank będa tu pomocne.

Ludzie tacy jak Marek&Kasia, sheki, SebastainzWrocka są naprawde godni pochwały że pokazali nam krok po kroku jak będą powstawały nasze Verony. (przepraszam za pominięcie kogokolwiek).

Sheki to mistrzostwo świata.

Jesteśmy z mężem na etapie czekania na pozwolenia. Sprawe w swoje ręce w tej kwestii powierzyliśmy projektantowi.Na pażdziernik niby ma wszystko być i chcemy ruszyć z fundamentami by przezimowały.

Jednak czytając Was róznie z tym bywa.

A wiosną pełna parą.

Obecnie szukamy ekipe.

Narazie mamy jedna wycenioną i bardzo a to bardzo interesują mnie wasze kwoty stanów surowych z dachem: robocinza i materiały. JJuż wykończenia pomijam, ale jak macie chętnie dla orientacji przyjme.

Mój meil:

[email protected]

Jestem z Tarnobrzega a chyba w moich okolicach Verony nie ma.

Może ktoś z Rzeszowa????

Kochani czy możecie pokazać swoje kuchnie w całej okazałości i dolne łazienki???

Sama staram się poprojektować wnętrza, ścianki działowe a wasze zdjęcia tylko mi pomoga wyobrażic sobie moje wizje.

Czekam na znaki od Was bo widze że forum zamarło.

Do paru osób napisałam meile w tej sprawie ale nie wiem czy meile macie aktualne.

Podrawiam

Wiem niedaleko.

Ale zawsze cięzko ruszyć się.

Jednak gdyby była mozliwość , czy można byłoby wpaść i oglądnąć nasz przyszły a Państwa obecny dom?

Cudownie byłoby to ozbaczyć bo zdjęcia zdjęciami a real.

Pewnie już takie odwiedziny mieliście i nie chciałabym być nudna w tej kwestii dlatego jesli to Państwu przeszkadza to nie śmiało prosze odmówić.

Oczywiście ten rok odpada mówie o przyszłym.

Obecnie zaczęły nam się schody z prezyłaczami.

Kanalizacja musi przejsc przez któregoś z sąsiadów przy granicy działki i już jeden odmówił.

Projektant ma inne sposoby wymysleć a ostatecznośc to wniosek o nową kanalizacje na naszej drodze a to już nie wiem czy tak łatwo pójdzie.

Więc w tym roku pewnie fundamentu nie będzie.

Cyrki sa, sąsiad ogrodzenie stawia ten styłu o granice sie kłóci. Masakra.

Wiedziałam że są takie akcje, ale chyba sąsiada poznaje sie juz na starcie.

Ech.

A gdzie reszta?