Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Hej

Jak urządziliście łazienki dolną i górną?

Czy robiliście na dole wannę, prysznic i dodatkowo bidet?

Właśnie kombinuje jak można to wszystko zmieścić w dolnej łazience.

Macie jakieś pomysły? Ktoś już może taką ma?

Bardzo proszę też o linki do zdjęć łazienek w Veronie:)

dzięki

• Odpowiedzi 454
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Moi rodzice kupili projekt Verony i przymierzają się do budowy. Pomagam im jakoś to wszystko zaplanować. Sama nie dawno urządzałam mieszkanie także trochę się już na temat remontów i urządzania naczytałam.

Budować się będą w Szczecinie:)

Wszytko jest w fazie projektu także można jeszcze pozmieniać parę rzeczy.

Mi się osobiście nie bardzo widzi wnęka w dolnej łazience i dziwne wejście do pokoju z tego powodu. Może warto tą ścianę 'wyprostować'?

Hej

Jak urządziliście łazienki dolną i górną?

Czy robiliście na dole wannę, prysznic i dodatkowo bidet?

Właśnie kombinuje jak można to wszystko zmieścić w dolnej łazience.

Macie jakieś pomysły? Ktoś już może taką ma?

Bardzo proszę też o linki do zdjęć łazienek w Veronie:)

dzięki

dolna łazienke wyprostowac kosztej pokoju, ktory i tak jest duzy

My na dole mamy wanne, na gorze prysznica.

Zreszta czytaj dokladnie co pisalismy wczesniej i wyciagaj wnioski. W poprzednich postach masz praktycznie wszystkie przerobki wyszczegolnione i jest optymalnie.

Jeszcze tylko wywale piec na eko do garazu w przyszlym roku i zrobie sobie pralnie na dole.

Bo szumi wiatrak od tego pieca niesamowicie.

Tarnobrzeg niedaleko Krakowa :D

A u nas lampy założone (prawie na całym dole)!!! Normalnie cywilizacja.

Aha i przymierzamy się do ogrodzenia z frontu (45 m)

Pozdr

M

Ja na calej gorze na skosach dalem oswietlenie ledowe około 15 halogenow na pokoj + doswietlone stopnie schodow. Wyglada niesamowicie, a zuzycie pradu max 4 W na halogen i niezniszczalne. Tyle, ze koszt na starcie duzy bo 30 PLN jeden halogen 80 led. Podesle zdjatka po weekendzie to zobaczycie.

Gdybyscie chcieli to ledy najtansze z katem 120 st macie tutaj:

http://ecolighting.pl/?mocowanie-gu10,31

• 4 weeks później...

http://picasaweb.google.com/rsheki/KoCWka?authkey=Gv1sRgCOil1o-m8dKQfg#

Po raz drugi wklejam link do swych fotek z wykończeniem łazienek i kuchni.Pytającym chyba nie starcza cierpliwości na klikanie do wszystkich poprzednio zamieszczonych przez forumowiczów fotek.:-)

Pomysł z wyprostowaniem ściany łazienki i pokoju jest nie do końca przemyślany.Można to zrobić jedynie kosztem łazienki!Chyba,że ktoś chce wchodzić do tego pokoju przez sypialnię,w innym przypadku nie będzie miejsca na drzwi.Wnęka w łazience ma również tę zaletę,że idealnie pasuje do wanny narożnej,którą zainstalowałem u siebie.Zmieścił się również prysznic i bidet obok sedesu.

Żarówki ledowe to jest to.Nie polecam jako jedyne źródło oświetlenia pomieszczenia (chyba,że bardzo gęsto),lecz jako wspomagające są O.K. Sam zamieściłem je w obudowie kominka i w podbitce dachu.To ostatnie rozwiązanie daje niesamowite wrażenie w ciemności i jest punktem orientacyjnym dla gości moich sąsiadów.:-D

Marteczek,mogę polecić swoją ekipę budowlaną do budowy Verony Twoich rodziców.Ostatnio budują na Osowie i Mierzynie.

pzdr

• 2 weeks później...
  • 2 weeks później...

Gratulacje kochani!!!!!!!!!!!!

Mamusia niech dochodzi do siebie a synuś zdrowo się chowa!!!!!!!!!!!!!

U mnie lipnie bo odzyskujemy dokumenty po człowieku św. pamięci. Nieszczęścia i pech chodzą po ludziach ale jesteśmy na dobrej drodze.

Wszystko tylko w czasie się opóznia dlatego nie pisze, bo wszystko zawisło w powietrzu.

Może uda się na wiosne wkońcu wyjść z pozwoleniem.

Pozdrawiam wszystkich

• 3 weeks później...