Wojciech Kozłowski 22.01.2007 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2007 Szukam osob które kupiły i używają kotła f-my ACV Prestige. Przymierzam sie do kupna tego kotła (prestige 24+ zasobnik Smart130+ Room unit - sterownik pokojowy do sterownia 1 obiegiem C.O. oraz produkcja C.W.) i poszukuję informacji od użytkowników / instalatorów.Czekam na wszystkie uwagi (komfort używania, ekonomika, niezawodność, trwałośc etc).Pozdrawiam,Wojtek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michal_m 22.01.2007 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2007 Mam zasobnik ACV Smart 200 litrów ciepłej wody. Współpracuje z pompą ciepła, działa bez zarzutu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubaimycha 17.04.2007 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2007 Mam zasobnik ACV Smart 200 litrów ciepłej wody. Współpracuje z pompą ciepła, działa bez zarzutu. Jaką masz pompę ciepła i jak szacujesz zużycie prądu na rok ? Przymierzam się do PC w tym roku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michal_m 18.04.2007 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2007 Mam zasobnik ACV Smart 200 litrów ciepłej wody. Współpracuje z pompą ciepła, działa bez zarzutu. Jaką masz pompę ciepła i jak szacujesz zużycie prądu na rok ? Przymierzam się do PC w tym roku... Pompa to Nibe Fighter. Zużycia prądu jeszcze nie szacowałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yaa 08.12.2012 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2012 Niewiele odpowiedzi w tym temacie, ale może po kilku latach jest juz wiecej użytkowników kotła prestige ? I zasobnika smart ? Podzieli się ktoś opinia ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yaa 09.12.2012 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2012 czy acv prestige solo sa tak malo popularne ze nikt nie pisze ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts