mojave 22.01.2007 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2007 w trakcie tych wichur pozrywało nam z dachu gdzie niegdzie pojedyncze gonty tzn. odlamala sie ta część nachodząca na następna - byla slabo przyklejona. czy taki dach mozna naprawić tzn. uzupelnic te gonty czy jakos inaczej? Czyms zalepic itp.? bede wdzięczna za wszelkie porady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mojave 23.01.2007 06:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2007 nikt nic nie wie???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 23.01.2007 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2007 można spokojnie uzupełnića zalepić? jak lubisz łaty na dachu to i owszem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 23.01.2007 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2007 ... czy taki dach mozna naprawić tzn. uzupelnic te gonty czy jakos inaczej? Czyms zalepic itp.? bede wdzięczna za wszelkie porady. rady ? trzeba wziąść młotek, obcęgi, gwoździe, palnik i zapasowy gont wejśc na dach i wymienic ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
blachu 23.01.2007 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2007 Sam to musiałem robić po ostatnich wiatrach. 2 gonty poleciały w dal. Ja zamiast palnika (bo nie mam gaśnicy w domu ) smaruję gonty (od spodu) uszczelniaczem dekarskim (do kupienia w sklepie budowlanym). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej Wilhelmi 23.01.2007 23:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2007 Można to zrobić ale nie w taką pogodę, bo jak zaczniesz to możesz skończyć przy kalenicy. Radzę zaczekać do wiosny a dachowi nic się nie stanie. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mojave 24.01.2007 07:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2007 Dziękuję za wszyskie odpowiedzi. teraz oczywiście nie będzie to robione tylko jak śnieg stopnieje. Pytalam, bo sie zastanawialam czy to sie da naprawic czy trzeba bedzie cale pokrycie wymieniać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts