Ulkaszpulka 17.04.2007 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2007 Właśnie - tego nie wiadomo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joannaj75 25.04.2007 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2007 A może by tak nie gaz ani węgiel tylko słoneczko i ziemia mogą Wam ogrzać domek Ja tak wybrałam ruszam w tym roku można będzie przyjechać do mnie i sprawdzić panowie.....znam problem kopcenia węglem , bo ze śląska pochodzę Zapraszam do mnie do dziennika , tam więcej opisałam , Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joannaj75 25.04.2007 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2007 Ten jeden komin to kilka tysiecy ogrzanych mieszkań. Poza tym dym z elektrowni musi spełniać normy, jakich Wasze kominy na pewno nie spełniają... Wiem co mówię - jestem "z branży" W dzisiejszych czasach trzeba budować dom pasywny, a ewentualne dogrzanie podłączyć do gniazdka. Zwróćcie uwage, że już składamy się na energię jądrową (Litwa, Francja) i godziny wegla są policzone (oraz pokłady). A gaz to ulubione narzędzie nacisku wschodniego sąsiada - Putina. Także pytanie - gaz czy węgiel - ma sens na bardzo krótką metę. ZGADZAM SIĘ DZIŚ KTO ZACZYNA BUDOWE POWINIEN MYŚLEĆ O DOMU PASYWNYM !!!!! ja taki będę mieć ) mam ekipę , która mi to wybuduje jak należy i wcale nie drożej niż inni w przestarzałej metodzie -zwanej tradycyjną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts