Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Kto budował?? Orientacyjna wycena.

DanielB

Recommended Posts

http://nowydom.onet.pl/3481,projekt.html Czy ktoś budował w/w domek? Jade jutro na wstępną rozmowę z szefem firmy która będzie ten domek dla mnie budować, i chciałbym zapytać czy 200 000 to realna cena za wybudowanie tego domu w opcji (podaje to wykonawca) - "STAN POD KLUCZ, DO POMALOWANIA SCIANY W SRODKU, ZAMONTOWANIE DRZWI WEWNĘTRZNYCH , ARMATURY W ŁAZIENKACH, I PANELI NA PODŁOGACH. Reszta ponoć w cenie.

witam, czyli mam rozumiec ze domek bedzie na gotowo z materialow jak w projekcie oprocz malowania wewnetrznego, armatury, paneli i drzwi??? czy w tym sa juz wszystkie instalacje i przyłącza??? czy ta cena jest cena brutto czy netto??? Skad piszesz , jaki to rejon Polski??? pozdrawiam.

P.s. Mysle ze ten domek mozna na gotowo wykonać z malownim, panelami, armatura oraz drzwiami wewnetrznymi za 200 tyś zł brutto, oczywiscie przyjmujac materialy sredniej klasy.

Co do materiałów to będę wiedział jutro , gdyż jutro jadę właśnie do pana który miałby to budować.Instalacje są w cenie, przyłącza we własnym zakresie, ,bez malowania, paneli i drzwi, cena jest ceną netto, ale to jest cena jaką rzucił mi widząc tylko to co na tej stronie http://nowydom.onet.pl/3481,projekt.html podają , teraz dostarczyłem mu dokładniejsze dane i być może jutro poda mi ostateczną cenę.Piszę z Poznania, domek ma stanąć pod Poznaniem ( 3 km)