beti555 22.01.2007 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2007 Polecono mi Body Tonic jako ćwiczenia pomocne we wzmocnieniu kręgosłupa. Czy znacie ten rodzaj ćwiczeń? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wizjer 29.08.2008 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2008 Bardzo ciekawe. Czy ktos moze wie coś więcej na ten temat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazza 06.03.2009 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 Hmmm... Nie jestem pewna ale nazwa kojarzy mi się z ćwiczeniami... jakby to powiedzieć... "jogopodobnymi" Czyli bardziej wzmacnianie mięśni przez rozciąganie niż trening siłowy czy bardzo dynamiczny. Moja koleżanka chyba na to chodziła. Musze się dopytać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts