aniastefan 03.04.2007 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2007 ten mnie kosztował w stanie surowym bez okien ok100 tys (bez działki) http://www.archipelag.pl/domek.php?KatID=3990500&ProjID=417pozd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
raydenstream 10.04.2007 18:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2007 ostatecznie zmieniłem projekt i wybrałem KRAB-2 z pracowni archeton wiele sie nei rózni od tamtego projektu i ogołnie wiele sie nie rózni od projektu aniastefan ciezko jest oszacować koszt póki sam nei zaczne. ceny materiałów ściennych tak sie zmieniaja ze nei da sie za nimi nadażyć poprostu ktoregos dnia sie pojdzie i kupi i wtedy bedzie wiadomo za ile sie trafiło ale trzeba iść do przodu i sie nie poddawac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts