Gadomini 22.01.2007 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2007 cześc mam prośbę czy ktoś może mi pokaza wykończoną łazienkę. mam 14 m2 i nie wiem jak ją zrobi a czas ucieka. Acha jest na poddaszu 2 okna połaciowe układ prostokata.[/code] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edi i Romi 22.01.2007 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2007 Szkoda że nikt Ci nie odpisał Myślałam, że też coś podglądne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 22.01.2007 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2007 ja tez chętnie popatrzę, bo moja łazienka ma 13m ,ale bez okien dachowych tylko jedno 110x180 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gadomini 22.01.2007 20:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2007 ale frajda ktoś coś napisał na moim forum. Nie ma fotek bo nie mem pomysłu na tę łazienkę, a mam już dosy aranżacji producentów. Może ktoś kto już zrobił łazienkę prześle zdjęcia i pomoże zdesperowanym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 22.01.2007 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2007 no to czekamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gadomini 22.01.2007 21:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2007 Jak będzie tak dalej szło to chyba sama coś wymyślę, bo muszę się przeprowadzic do 30 kwietnia. kruca bomba mało czasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jajmar 22.01.2007 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2007 Jak będzie tak dalej szło to chyba sama coś wymyślę, bo muszę się przeprowadzic do 30 kwietnia. kruca bomba mało czasu Widzę ze jesteś bardzo niecierpliwa 3 godziny i juz byś chciala miec gotową łazienke:) A tak na serio poprzeglądaj inne wątki z łazienkami sa troche niżej są pomarańczowe, niebieski białe i pewnie jeszcze inne. W galeri zdjęc forumowiczów jest tez sporo łazienek. Tu ciężko nawet coś wkleić bo tak naprawde nie wiadomo czego poszukujesz. Może rozwiń cos wiecej o tej łazience co bys tam chciała wstaw rzut sprobuj wstawic sprzety - generalnie wywołaj dyskusje na temat tego czego szukasz a nie czekaj na gotowy pomysł, z reguły nie trafia sie nigdy gotowy przepis na żadne pomieszczenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gadomini 22.01.2007 21:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2007 dzięki juz się poprawiam to moje pierwsze forum (w zyciu). chodzi mi głownie o glazurę. głownie trafiam nabeze ibrązy a tego nie chcę. to wiem na pewno. ustawienie sprzetów to nawet jakoś widzę, choc nie mogę się zdecydowa czy wanna narożna czy owalna ale obudowana narożnie.przyznam się już dwie łazienki na dole wymyśliłam a przy tej utknęłam a majster czeka.każdy pomysł będzie dla mnie dobry, bo już wiem, że inaczej wyglądają aranżacje producentów a glazura w "naturze" i dla tego licze na Waszą pomoc.Z góry dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jajmar 22.01.2007 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2007 chodzi mi głownie o glazurę. głownie trafiam nabeze ibrązy a tego nie chcę O wiem cos o tym też z tym włąsnie "walczylismy" z żoną. Jendą łazienke zdecydowalismy się zrobic z Polcoloritu seria Fiori Giallo tu jest troche ich plytek wklejone. http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=91106 Druga to Tubądzin Majolika wg mnie ładne A napewno kolorowe i nie beże i brązy. Bedzie to łazienka z żółtych i zielonych płytek i kilka dekrów jednak fotki to za miesiac moze dłuzej bede mial. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gadomini 22.01.2007 22:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2007 Ja też mam wc z tubądzina majolika druga to tubądzin lazur a trzecia dacie wiarę że wacxham się nad polcoloritem seria sukces maki, ale jeszcze nie mogę się zdecydowac i dlatego Was pytam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gadomini 22.01.2007 23:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2007 http://www.album.astral.pl/album/index.php?action=show&gall_id=31&ap_ex=18&alb_id=5414&off=0&search_exp=&order=created&user_albums=&last_action=browse mam nadzieję, że udało mi się wkleic rzut popdasza z łazienką. rzut łazienki będzie ok, a reszta jest zmieniona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kanton 23.01.2007 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2007 jak chcesz coś fajnego proponuję "Sanchis" i "FAP" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gadomini 23.01.2007 20:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2007 dzięki obejrzałam, fan mnie zaciekawił, ale boję się że mąż nie wytrzyma ceny, to ma byc trzecia łazienka..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kanton 24.01.2007 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2007 z FAP nic się nie da zrobić z ceną (przynajmniej ja jestem "za krótki") co innego Sanchis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 24.01.2007 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2007 Mogłabym wkleić swoją bo też mam na poddaszu i z dwoma oknami (tylko jedno przypadło na wydzieloną pralnię) ale mam żółto-brązową a Ty takiej nie chcesz..to nie wklejam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gadomini 24.01.2007 11:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2007 Proszę wklej, może mnie zainspiruje, miło jest zobaczyć ładne wnętrze już zrobione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 24.01.2007 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2007 No doobra Tylko kawałkami bo całej nie da rady objąć. To widok po otwarciu drzwi - naprzeciwko drzwi jest jedno okno połaciowe http://img262.imageshack.us/img262/4489/322azienka7wn.jpg A tu patrząc na lewo - na zdjęciu to samo okno http://img443.imageshack.us/img443/1931/322azienka7dj.jpg A to widać jeszcze kawałek okna, wejście do pralni, gdzie jest drugie takie samo a na ścianie naprzeciwko mamy murowany prysznic i kibelek - no i wejście do łazienki http://img256.imageshack.us/img256/9859/322azienkaiwej347ciedop1zx.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gadomini 24.01.2007 11:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2007 Dzięki,Fajnie Ci wyszła . Czy możesz mi jeszcze napisac jak Ci się korzysta z wanny pod takim skose. Bo ja mam jeszcze możliwośc wyprowadzenia jej bardziej na środek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 24.01.2007 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2007 Dzięki Jak masz możliwość to ja wysuń - wiadomo, ze zawsze trochę wygodniej - choć ja i tak nie narzekam bo za wysoka to nie jestem - kwestia przyzwyczajenia. My i tak nie daliśmy jej pod samą ścianę tylko odsunęliśmy na szerokość płytki (zrobiliśmy taką półkę na kosmetyki) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SAVAGE7 24.01.2007 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2007 no nieeeee. Arcobaleno masz płytki castanio, umywalkę cersanit i baterię kfa. jakbym widział swoją łazienkę. fajny zbieg okoliczności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts