kazb 22.01.2007 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2007 po ostatnich deszczach mam sporo wody pod balkonem .prawdopodobnie pomiędzy futryną a oknem źle dolega ją uszczelki .jak to wyregulować?są to typowa okna 5-cio komorowe znanej ipopularnej firmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
araman 22.01.2007 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2007 Sprawdz jakie masz okucia najprawdopodobnie trzeba zmienic ustawienia małych rolek ,trzeba to zrobić imbusem rolki są na mimośrodzie , ja przed chwilą tak zrobiłem bo też mi troche wiało przez jedno okno -ostanie wiatry były bezlitosne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TERMOS 23.01.2007 00:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2007 sprawdź czy w miejscu przecieku nie ma łączenia uszczelki , dwa końce uszczelki schodzą się w jednym miejscu i tam może być szpara , chociaz łączenie powinno być na górnym elemencie skrzydła , chyba że masz uszczelki zgrzewane w tedy łączenia nie ma , zależy jaki producent Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotrek z Łowicza 23.01.2007 00:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2007 są to typowa okna 5-cio komorowe znanej ipopularnej firmy A jaka to znana i popularna firma:)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts