Kejt 22.01.2007 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2007 Witam. Jak myślicie co jest lepsze, jeśli chodzi o szybkość budowania ? Dwuwarstwowa ściana z porothernu + styropian, czy dwuwarstwowa ściana z betonu komórkowego + styropian ? Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kris2222 22.01.2007 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2007 Przelicz to będziesz wiedział.Nie licz ze ktos to zrobi za ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 22.01.2007 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2007 załóż sobie jeden wątek np Pytania Kejt-a i uspokój grę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kejt 22.01.2007 19:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2007 Po to / między innymi / jest forum.Kto pyta nie błądzi - nie wiesz,? - no tak zaraz powiesz,że znów pytam.Obserwując twoje posty na forum odniosłam wrażenie, że tylko krytykujesz i narzekasz.Wiesz już wszystko ?... ja nie więc pytam....Dużo zdrówka ci życzę, bo widzę,że ci się przyda.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andk 22.01.2007 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2007 Szybkość klejenia styropianu na porotherm i na bk niczym się nie różni . Różnice mogą być w murowaniu. Osobiście dużo łatwiej i szybciej muruje mi się z bk... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kejt 22.01.2007 19:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2007 Dzięki za podpowiedz. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mik99 22.01.2007 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2007 Poroterm ma mniejsze wymiary i jest zdecydowanie bardziej kruchy w tej konkurecji wygrywa: gazobeton. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kbab 22.01.2007 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2007 Przemyśl temat betonu i styropianu (wyjątkowo twardego i ciepłego) czyli technologie thermomur. Nie reklamuję tego ale w tym mieszkam i polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
keczkun 22.01.2007 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2007 Ja mysle ze to zalezy od hurtowni i czy PAN Z HURTOWNI dotrzyma danego slowa:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 23.01.2007 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2007 Po to / między innymi / jest forum. Kto pyta nie błądzi - nie wiesz,? - no tak zaraz powiesz,że znów pytam. Obserwując twoje posty na forum odniosłam wrażenie, że tylko krytykujesz i narzekasz. Wiesz już wszystko ?... ja nie więc pytam.... Dużo zdrówka ci życzę, bo widzę,że ci się przyda.... słaby obserwator z Ciebie ja z kolei odniosłem wrażenie, że tylko pytasz a nie zadajesz sobie minimalnego trudu żeby cokolwiek poszukać rzeczywiście, ze zdrówkiem nienajlepiej, więc jeżeli życzenia szczere to przyjmuję ps jakie okolice inwestycji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 23.01.2007 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2007 słaby obserwator z Ciebie ja z kolei odniosłem wrażenie, że tylko pytasz a nie zadajesz sobie minimalnego trudu żeby cokolwiek poszukać rzeczywiście, ze zdrówkiem nienajlepiej, więc jeżeli życzenia szczere to przyjmuję ps jakie okolice inwestycji? Szanowny Barbossa! Więcej tolerancji dla KOBIETY!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewa7506 24.01.2007 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2007 A ja mam z kolei taki problem. W projekcie porotherm 30P+W- na forum większość opinii, że jak ściana 2 warstwowa to bez znaczenia jaka grubość bo i tak liczy się warstwa ocieplenia. To po ki cholercie mi 30 a nie 25- szybsze w murowaniu i tańsze. Proszę mądrzejszych o pomoc!Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 24.01.2007 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2007 Ba, a i to możesz zamienić na silkę, BK, i tym podobne tylko nie jestem przekonany do tego czy mogę pomóc warunek konieczy wystarczający? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewa7506 24.01.2007 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2007 Taaaaak... i na bale drewniane....Już mi proszę nie mieszać bardziej w łebie!!! Ja chce pth- tylko o tą grubość mi chodzi. Pomocy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 24.01.2007 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2007 mniej PTH więcej styro i po bólu ewentualnie jakiś ekstremalny filarek sprawdzić=przeliczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts