Kejt 22.01.2007 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2007 Witam. Proszę doradzcie mi czy koszt kierownika budowy za prowadzenie budowy w wysokości 2000 zł. to dużo czy w sam raz. Zaczynamy budować dom c114 Znany z Muratora. / apropos : w jaki sposób wstawiacie linki do postów ? / Mamy kilka zmian do wprowadzenia w ww projekcie, czy ktoś może mnie oświecić jakie są koszty i za co ? Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smiejus 22.01.2007 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2007 zależy czy twój kier-bud będzie faktycznie troszczył się o budowę i jej poprawność czy tylko będzie wpisy robił. Mój kier. był na budowie zawsze przy pracach zakrywanych i zawsze kiedy miałam wątpliwości. Poza tym bardzo kontaktowy z niego człowiek i przez telefon też nieraz potrafił rozwiać moje wątpliwości czy doradzić, ale to ja musiałam pilnować czy ściany są właściwej długości, czy w dobrym miejscu, czy okna na właściwej wysokości generalnie pilnować wykonawcy. Zapłaciłam 1500 i uważam że jest ok. Co do zmian w projekcie, zależy jakie to zmiany i jak nanoszone. Ale jak nie są duże to myślę że max. 2500, projekt indywidualny (prosty) można mieć za 5000 PLN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kejt 22.01.2007 19:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2007 Dzięki za odpowiedz. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts