ABSTYNENT 22.01.2007 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2007 Wracamy na rynek lokalny, Czestochowa i okolice.Domy,wille i palace wybuduje i ogace.[email protected] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gjacek69 23.02.2007 22:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2007 Poeta chyba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
androzd 24.02.2007 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2007 powalilo klienta??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ABSTYNENT 04.03.2007 12:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2007 powalilo klienta??? Zycie to nie tylko praca i kasa, potrzeba fantazji i wyobrazni to i domy sie smieja, przechwalajac sie czyms wlasnym wyjadkowym detalem. Pozdrawiam . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jezzmam 04.03.2007 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2007 Abstynent a do Nowego Sącza byś przyjechał?? Z silki budować umiesz porządnie?? jeśli tak to może pogadamy?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ABSTYNENT 04.03.2007 20:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2007 Abstynent a do Nowego Sącza byś przyjechał?? Z silki budować umiesz porządnie?? jeśli tak to może pogadamy?? Mialem przyjemnosc wykonywac prace budowlane w tym malowniczo polozonym Nowym Saczu. Tu po pracy porywa nad wode lub w gory, no i na lody.Ale macie i chuliganow, wybili mi szybe w Kangoo. Pogadac mozemy, mozliwe ze chetnie odwiedze znae mi strony i hurtownie z rabatami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jezzmam 04.03.2007 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2007 Pisz mi tu poważnie za ile byś był w stanie zrobić mi dom??Projekt:http://projekty.muratordom.pl/projekt?IdProjektu=317&IdKolekcji= będzie pare zmian w projekcie np.strob z betonu a nie z porothermu,silka 24cm a nie 18cm i tego typu rzeczy.Chcę startować z budową w maju. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ABSTYNENT 05.03.2007 20:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2007 Pisz mi tu poważnie za ile byś był w stanie zrobić mi dom?? Projekt: http://projekty.muratordom.pl/projekt?IdProjektu=317&IdKolekcji= będzie pare zmian w projekcie np.strob z betonu a nie z porothermu,silka 24cm a nie 18cm i tego typu rzeczy. Chcę startować z budową w maju. Napisz ile Ty jestes w stanie dac, tak bedzie lepiej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jezzmam 05.03.2007 23:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2007 Jutro do Ciebie zadzwonie to pogadamy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts