Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Zgroza !!! Margie nie ma kierunkowego wykształcenia, namiętnie doradza na forum, wnetrza mieszkań. Ponieważ kilka osób za to ją pochwaliło postanowiła zostać projektantem wnętrz. Nie jestem gołosłowny oto jej nowo otwarta strona http://www.mast.ms

LUDZIE nie dajcie się zwariować

Dziekuej za reklame, barns, albo bingo:))

Jakos widac sie podoba, skoro mam az za duzo zlecen:))

• Odpowiedzi 111
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

margie nie mamy aż tak bogatego społeczeństwa żeby sobie, pomimo szczerych chęci, projektantów fundować. Oczywiście, że tobie wydaje się to konieczne, bo akurat ten zawód wykonujesz i musisz z czegoś żyć. Ja też uważam, że dzieci powinny chodzić po lekcjach na zajęcia dodatkowe, a jeśli któreś ma słuch, to powinno grać na fortepianie :lol: .

Czy jestem zadufana i uważam, że mogę wykonywać pracę innych- nie, ale urządzanie MOICH WNĘTRZ jest dla mnie ogromną radością, frajdą i nie oddałabym tego nikomu.

Z tym położeniem betonu na ściany holu, to przesadziłam, ale specjalnie nie żeby krytykować projektantów jako takich lecz żeby podkreślić wygórowane wymagania magdy1.

Oczywiście,że jesteśmy świadomi niedoskonałości naszych wnętrz, ale najczęściej jest to kompromis wpisany od początku w i tak olbrzymie wydatki.

Zareagowaliśmy ostro, no cóż agresja rodzi agresję, nie jest to powód do dumy, to fakt

Magda

To jest moj dodatkowy zawod. Ceny wcale nie sa takie wysokie: W Warszawie pomiedzy 100-200pln/m2 zaaranzowanej powierzchni, jesli w gre wchodzi projekt adaptacyjny. Za sama aranzacje okolo50-80/m2. Im wieksza powierzchnia, tym cena nizsza. Za dom okolo 200m2 mysle ze spokojnie mozna znalezc kogos kto ci za 5.000 to zrobi. I nikt cie nie zamierza pozbawiac tej radosci w wykanczaniu- mozesz podsuwac pomysly, wymyslac nowe rzeczy, ale masz kogos, kogo siemozesz poradzic:) I wtedy taka wspolpraca jest jeszcze tansza:))

JAKI ZAWÓD???? Skończyłaś chociaż kurs na tajnych kompletach? To jest twoja pasja a nie zawód i nie wprowadzaj ludzi w błąd tylko dlatego, że chcesz od nich kasę wyciagnąć

Owa M1 to żona na utrzymaniu męża aktualnie równiez bez pracy. Niedoszła padagog . Chetnie zatrudnia Oksany z Ukrainy, mieszka w mieszkaniu gdzie króluje stara boazeria i wstydzi się przyznac że to jej mieszkanie. Kazdy jej post zaczyna sie od słów " nie podoba mi się". Wielokrotnie banowana na forum gazety wnetrza mieszkań. Nie ma się czym przejmować, mały obleśny płaz który całe zycie poswięca na brylowaniu w sieci utwierdzając się w przekonaniu że inni to większe niż ona dno.

moja odpowiedz:

http://forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=43139&w=55948978&a=56024452

gratuluje klasy pandoro i gratuluje forumowiczom tutejszym takich kompanów i adwokatów.

Z tym położeniem betonu na ściany holu, to przesadziłam, ale specjalnie nie żeby krytykować projektantów jako takich lecz żeby podkreślić wygórowane wymagania magdy1.

ale gdzie ja te wymagania stawialam?

nie pisałam rad, co warto byłoby zmienic. ale nie pisałam tez, ze włozyliscie za mało bądz za duzo pieniedzy w swoje wnetrza, mimo, ze usilnie staracie sie włozyc mi te słowa w usta(klawiature)

Ale realizacji na stronie to jakoś malutko...

To jest zwykłe oszustwo. OSTRZEGAM!!!

dokładnie porzestudiujcie tam jest wypowiedz margie na temat jej "zawodu"

uczestnicy forum "wnetrznosci" w tym ja, sprawca całego zamieszania, serdecznie przepraszamy uczestników forum "murator" za skok adrenaliny (to ja osobiscie i tylko ja przepraszam) i za pandore76, trolla którego przyciągneły tu nasze osoby. jest nambardzo przykro, ze pojawił sie tu, bo nie bedzie łatwo pozbyc sie go stąd.

serdecznie współczuje i pozdrawiam w imieniu swoim i innych zmeczonych i zniesmaczonych tym dziwnym osobnikiem

malutko, bo brak mi czasu zeby pozmniejszac zdjecia i wstawic je na strone ( jakos slabo mi to wychodzi). Mam na glowie prace, projektowanie, wykanczanie kolejnego mieszkania, faceta, psa, wspolnote, w ktorej jestem w zarzadzie, pzreprowadzke Mamy, klientow... A chcialoby sie keidys do kina, na basen, na silownie i pospac trzeba....

bingo, czy ja komus kaze korzystac z moich uslug? Wez sie opanuj..... Ja NIKOGO nie oszukuje. I uwazaj co piszesz, bo to powazne oskarzenie.

Pandor , to chiba Wasz nabytek ? :lol:

nasz ale przylazl tu przez was, znaczy na wasza prosbe:) rozpetaliscie wojenke na wnetrznosciach, a on sie zywi trescia naszych postow tam i jak wywolaliscie magde do tablicy to dawaj, hajda:)) Po magdziejeden i po mnie:)) No, co ja na to poradze, ze on tak ma....... ( najsmieszniejsze jest to, ze najbardziej go drazni rzekoma Oksana magdyjeden i moje nowe zajecie:)- zazdrosci czy jak?:))

o matko - lepiej wracajcie prać swoje brudy do siebie :roll:

szkoda tylko, ze nikt z szanownych krzykaczy, którzy przed chwilą byli swiecie oburzeni, nie ustosunkowal sie do mojej wypowiedzi.

zostałam wywolana do tablicy? a teraz wracajcie do siebie? tak bez słowa, bez przepraszam, bez pocałuj mnie w d.?

wiekszosc z was oburzona moim linkowaniem obrzuciła mnie stekiem obelg, nastepnie sciagneło tu to cos zwace sie pandora, równiez wylało wiadro pomyj a szanowni panstwo nagle woda w usta i "sio do siebie"?

nieładnie.

Jak zwykle jesteście żałosne a teraz najwygodniej winę za całe zajście zwalić na mnie a wy przejmiecie kolejne forum które zatrujecie swoim jadem.

Kwintesencja mojej wypowiedzi:

Nie macie kim sie przejmować, dekoratorki M1 i margie to domorosłe samozwańcze "talenty" Rozwaliły fora gazetowe "wnetrza mieszkań " oraz "rękodzieło i ozdoby". Załozyły własne "Wnetrzności". Chcecie poczytajcie.

Zresztą niektórzy juz skorzystali z tej lektury i pogląd na wasze miłe usposobienie sobie wyrobili. Powodzenia hieny!

Gość
This topic is now closed to further replies.

• Dodaj nową pozycję...