Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Dziekuej za reklame, barns, albo bingo:))

Jakos widac sie podoba, skoro mam az za duzo zlecen:))

Ale realizacji na stronie to jakoś malutko...

malutko, bo brak mi czasu zeby pozmniejszac zdjecia i wstawic je na strone ( jakos slabo mi to wychodzi). Mam na glowie prace, projektowanie, wykanczanie kolejnego mieszkania, faceta, psa, wspolnote, w ktorej jestem w zarzadzie, pzreprowadzke Mamy, klientow... A chcialoby sie keidys do kina, na basen, na silownie i pospac trzeba....

Oj tak! I ta obecność od rana do wieczora na forum Gazety! Nic dziwnego, że brak kwadransa na pokazanie dokonań "profesjonalistki". Dobrze, że zlecenia realizują się same przez sen. :D

• Odpowiedzi 111
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

ubawiłam się wiedziałam że to się tak skończy

płytki się zrobił ten wątek

a już spadłam z krzesła czytając sobie opis pewnej pani zabieganej w natłoku zajęć hmmm ......( krytykujemy innych )..... to ja pani powiem że są zawody które również projektują ze wskazaniem na strony internetowe

To taki przytyk w kierunku typu opini -zamiast mieszkać w koszmarnych wnętrzach ludzie opamiętajcie się i weźcie architekta

Zamist tłumaczyć się natłokiem zajęć reklamę swojej pracy na stronie ineternetowej proszę zlecić grafikowi komputerowemu

Czy nie podążamy w tym samym kierunku myśleniowym ????????

Najgorsze że dwie strony mają racje i dwie strony do końca mówią o czym innym

najgorzej że nigdy się nie zrozumiemy gdy poziom dyskusji nie oderwie się od podłogi

Wyobraz sobie, z etak wlasnie zamierzam zrobic, bo ja sie na tym nie znam. Jestem zwolenniczka outsourcingu.

no wlasnie nikt tu nie ceni pracy tworczej , wiec projektant moze sie wypchac,ze swoja wiedzą, bo wiekszosc i tak woli za to piekarnik... bo na wnetrzach przeciez kazdy sie zna... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zna, nie zna, piekarnik w domu muszę mieć, a kolory tu i ówdzie za rok mogę zmienić. Zresztą do tej pory nie odczułam problemów z dobieraniem kolorów.

A z tymi lekcjami gry na fortepianie wcale nie żartowałam - jedna lekcja od 80-100zł. czym więcej zamówionych lekcji tym cena niższa :lol: :lol: :lol: :lol:

Magda

Niestety, mnie slon na ucho nastapil w dziecinstwie i nie mma talentu do gry na fortepianie ( w domu bylo pianino i probowano mnie na nim nauczyc grac, bez efektu, niestety). Poza tym, gra na fortepianie to nie jest taka rzecz bez ktorej nie mozna sie obyc, gorzej z domem czy mieszkaniem.... Anyway- ja nikogo nie namawiam do brania architekta czy projektanta, ja tylko mowie, ze czaami lepiej...

no wlasnie nikt tu nie ceni pracy tworczej , wiec projektant moze sie wypchac,ze swoja wiedzą, bo wiekszosc i tak woli za to piekarnik... bo na wnetrzach przeciez kazdy sie zna... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zna, nie zna, piekarnik w domu muszę mieć, a kolory tu i ówdzie za rok mogę zmienić. Zresztą do tej pory nie odczułam problemów z dobieraniem kolorów.

A z tymi lekcjami gry na fortepianie wcale nie żartowałam - jedna lekcja od 80-100zł. czym więcej zamówionych lekcji tym cena niższa :lol: :lol: :lol: :lol:

Magda

Niestety, mnie slon na ucho nastapil w dziecinstwie i nie mma talentu do gry na fortepianie ( w domu bylo pianino i probowano mnie na nim nauczyc grac, bez efektu, niestety). Poza tym, gra na fortepianie to nie jest taka rzecz bez ktorej nie mozna sie obyc, gorzej z domem czy mieszkaniem.... Anyway- ja nikogo nie namawiam do brania architekta czy projektanta, ja tylko mowie, ze czaami lepiej...

Magda

Na chamstwo nie ma paragrafu, ale jest skuteczna broń zwana śmiech i olewka ;) :D

Ponury, o czyim Ty "chamstwie" piszesz? W postach magdyjeden go nie ma, ale w wypowiedziach niektórych forumków tak. Jest go i to wiele za dużo.

nie ma ? niestety, jest

forumków z forum GW ? oooo tak... o wiele za dużo..

pomijam fakt, że projektant z klasą nie popisuje się żenującymi komentarzami na temat cudzych realizacji

ale pal licho formę, wyraz całkowitego braku kultury zawodowej

chodziło mi o wyśmiewanie ludzi [zresztą wynaturzone nawet w tej przesmiewczej formie]

pomimo deklaracji, że - ponoć - oceniają jedynie wystrój wnętrz

Re: Oj! Morganiusiu le fayusiu!
    magdajeden 22.01.07, 14:33 + odpowiedz

morganusiu znalazłam wreszcie fajnusie forum, gdzie kazdy forumek jest milusi
    dla innych, słodziusio sie rozmawia i wymienia poglądeczki. kazdy moze pokazać
    zdjątko swojego domeczku i usłyszeć szczere słówka zachwyciku. jednym
    słóweczkiem nareszcie znalazłam słudziusie forum dla siebie:))
    jestem zachwycona klimacikiem jaki panuje na tym forumku wśród przeuroczych
    ludków :))

buziaczki i tradycyjne pozdrowionka

a może żal komuś coś ściska, że tu jest sympatycznie ? i trzeba obśmiać nieistniejące zdrobnienia ?

trolla takiego jak pandora trzeba sobie wychować, takie "nieodstępujące na krok cienie" nie biorą się znikąd i bez powodu

cóż, grzebanie we wnętrznościach nigdy nie jest przyjemne ;)

projektantom życzę dużo dobrze płatnych zleceń, to bardzo dobrze wpływa na ego

a inwestorom - projektantów z Klasą przez duże "K", zweryfikowanych przez rynek

To jest moj dodatkowy zawod. Ceny wcale nie sa takie wysokie: W Warszawie pomiedzy 100-200pln/m2 zaaranzowanej powierzchni, jesli w gre wchodzi projekt adaptacyjny. Za sama aranzacje okolo50-80/m2. Im wieksza powierzchnia, tym cena nizsza. Za dom okolo 200m2 mysle ze spokojnie mozna znalezc kogos kto ci za 5.000 to zrobi. I nikt cie nie zamierza pozbawiac tej radosci w wykanczaniu- mozesz podsuwac pomysly, wymyslac nowe rzeczy, ale masz kogos, kogo siemozesz poradzic:) I wtedy taka wspolpraca jest jeszcze tansza:))

ŻE SŁUCHAM CO ????????? 5.000 ZA DOM 200 MKW ????????????/ W W-WE ??????

Jaja jakieś - chyba dla studenta !! Bo na pewno nie za aranżację powierzchni .Może jeszcze dobór materiałów i nadzór inwestorski ! Baaaaardzo śmieszne :):):)

Magda , ale tu nie chodzi o kolory, naprawde:)...sa rzeczy , ktorych nie zmienisz za rok, bo sie nie da...architekt na etapie wylewania fundamenot to ideal wspolpracy:)

niestety wiekszosc uwaza ,ze architekt wnetrz to wparuje i narzuci Ci kolory , ktorych nie lubisz , skasuje 5000 i spada... tak nie jest naprawde :-? \ :D

jak się leje fundamenty to już za późno na architekta wnętrz :):)

Koleżanki i Koledzy Forum Muratora jestem z Was dumna - naprawdę.

Dopiero teraz dane mi było na spokojnie przeczytać ten watek i nawet nie musiałam patrzeć na nicki, zeby odróżnić posty pisane przez Naszych Forumowiczów od postów gości.

Cóż mielismy już doświadczenie czym kończą się wątki dotyczące wypowiedzi z innego forum.

Kończę już ten niemiły wątek i zamykam.

A to co uczyniła M1 uważam za wielce nie fair - wyśmiewać wnętrza z jednego forum na innym forum. brrrrr :evil:

pozdrawiam

Edzia

Gość
This topic is now closed to further replies.

• Dodaj nową pozycję...