MAREK S 24.01.2007 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2007 Ola i Krzysiek zrobcie te nawiewniki z Aereco http://www.aereco.com.pl/ mysmy wode tzn rose sciagali gumowa sciagaczka przedtem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 24.01.2007 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2007 U mnie identycznie jest jak u Richarda_S. Od dwóch lat zaparowane okna i ostatnio pojawił się grzybek po oknem. Dziwi mnie to, bo okna plastikowe mamy już dłuzej i wcześniej tego nie było. Po prostu koszmar. Wieczne latanie ze szmatą i wycieranie spoconych okien. W spółdzielni powiedzieli mi, że słaba wentylacja. No dobra ale co zrobić żeby była lepsza? Przecież my nic nie zrobiliśmy żeby miała się pogorszyć! Pocieszające jest to, że w przyszłym roku już nas tu nie będzie Aaa, ten srodek na grzyba PUFAS to można stosować na tapetę czy nie? Bo jak ma mi "zjeść" tapetę na samym widoku to głupio by było, nie?? Pozdrawiam Ola oni nie są od filozofowania a od usunięcia przyczyn zaistniałej sytuacji Min raz w roku SM ma obowiązek sprawdzać wentylację, , Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 24.01.2007 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2007 Niektórzy to grzyby kupują, a jeszcze od innych można go dostać za darmo (a nawet - za naszą dopłatą) ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
a-kra 24.01.2007 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2007 Mam tak samo jak krzysztof, tzn kratki wentylacyjne tylko w łazience i kuchni. no i oczywiście problem z grzybem także jest. rozszczelniam okna i to tyle co mogę zrobić. myślę o tych nawiewnikach. jest jeszcze parę innych kwesti u mnie, ale to juz opisywał w innym temacie "grzyb". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts