mojave 23.01.2007 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2007 Interesuje mnie czy mozna negocjowac kredyt w trakcie splaty? Np. wysokość marży?W innych bakach sa teraz korzystniejsze ofert - może postraszyc ten swój, że się przejdzie do konkurencji? da to cos? Ma ktos jakies doświadczenia w tym temacie?I z kim rozmawiac - z doradcą w oddziale, kierownikiem oddziału czy przez infolinię? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolana 23.01.2007 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2007 No cóż, podobno można, choć ja mam odmienne doświadczenia z PKO BP. Napisałam do Dyrektora mojego banku o zmniejszenie prowizji. Odzew był natychmiastowy, ale jedyne co mi mogli zaproponować, to kredyt refinansowy, a więc cała zabawa od nowa. Wobec tego, skoro już miałam zmieniać poprzedni kredyt, to zmieniłam też bank i nie załuję A PKO straciło nie tylko kredytobiorcę, ale też zlikwidowałam u nich ror. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek33 23.01.2007 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2007 Mozna , tylko faktycznie banki sa niechcetne PKO BP bardzo niechetne, czasem pomaga maly szantaz ze przejdzie sie dio innego banku , i tak mozna zrobic , ale trzeba miec cierpliwosc bo znowu procedura od nowa .a z ciekawosc mozesz zdradzic jaka masz matrze? u mnie jest 2,9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żaba1719499177 23.01.2007 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2007 Próbuj, Ja nie mialam żadnych problemów ze zmniejszeniem marży właśnie w PKO BP. Napisałam pismo do dyrektora oddziału i obniżyli mi o ponad połowę marzy ( z 4 % do 1,9%) Wprawdzie musiałam trochę poczekać ok. 2 miesięcy bo wysyłali wniosek do centrali ale było warto. Widocznie wszystko zależy od ich dobrej woli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bart 06.02.2007 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2007 Również czekałem w PKO ok. 2 miesiące. Obniżyli mi z 3 do 1,7. Ogólnie z PKO BP jestem zadowolony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts