Bełatka 05.02.2007 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2007 No przecież piszę, że to zależy od punktu odniesienia. Dla coponiektórych jestem obrzydliwie wręcz bogata, dla innych zapewne zaliczam się do biedoty, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 05.02.2007 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2007 Jak przyjąć dobry punkt odniesienia , to podobnie jak Żaba jestem piękna młoda i bogata. ze tak nieśmiało spytam , bardzo bogata jesteś ? ja też nieśmiało, znaczy się jest na czym oko zawiesić ? chodzi mię o urodę i bogactwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bełatka 05.02.2007 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2007 Jeśli chodzi o urodę to te dwie kolejki w jedną czy drugą stronę nie stanowią przecież problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 05.02.2007 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2007 Jeśli chodzi o urodę to te dwie kolejki w jedną czy drugą stronę nie stanowią przecież problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
telesforek 07.02.2007 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2007 Mam małe oczy Na zdjęciach jak się mocno śmieję to prawie ich nie widać. tez tak mam - jak byłam młodsza - dziaciaki pytały mnie czy coś w ogóle widzę - mówiono na mnie Chinka/Japonka - nie zawsze było mi do śmiechu - teraz traktuję to jako komplement Witaj w klubie. Masz zdowe podejście - warto polubić coś, czego zmienić nie można. W podstawówce, jak leciał Szogun, mówili na mnie Mariko Toda (chociaż to może był komplement, bo brzydka nie była). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominikams 07.02.2007 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2007 Jeśli chodzi o urodę to te dwie kolejki w jedną czy drugą stronę nie stanowią przecież problemu. Ale jazda!!! Bełatka - jesteś debeściak! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 08.02.2007 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2007 Jeśli chodzi o urodę to te dwie kolejki w jedną czy drugą stronę nie stanowią przecież problemu. Czy chodzi o Polskie Koleje Państwowe ?? To bym sięnie zdziwił. Jak sie tak pojedzie w jedną i drugą stronę to faktycznie można oszaleć i spojrzeć inaczej na wiele rzeczy Ja po raz kolejny z nieskrywaną skromnoscią przyznam że jestem boski w .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michal_m 09.02.2007 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2007 Ja po raz kolejny z nieskrywaną skromnoscią przyznam że jestem boski w .... auto-reklamie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_kotka_na_dachu_ 09.02.2007 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2007 Coś o sobie? Jestem jak martini- wstrząśnięta ale nie zmieszana Lubię zachody słońca o ...poranku. To wszystko na ten temat jak mawiał Forrest Gump! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
geguś 09.02.2007 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2007 Nic mi tak w życiu dobrze nie wyszło jak włosy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 09.02.2007 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2007 Znaczy się masz "łyse" plecy ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 09.02.2007 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2007 Dołączę do towarzystwa. Andrzej budujący, brzdąkający (fotka w "gębach" 12 i 25) i niestety dobrze po czterdziestce... ale co tam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
geguś 09.02.2007 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2007 Znaczy się masz "łyse" plecy ?? nio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 09.02.2007 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2007 No to po takich wynurzeniach może i ja się do czegos przyznam. Nie jestem dobrym człowiekiem Choć nikogo nie krzywdzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
geguś 09.02.2007 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2007 No to po takich wynurzeniach może i ja się do czegos przyznam. Nie jestem dobrym człowiekiem Choć nikogo nie krzywdzę No to i ja się przedstawię. Nazywam się major Bień i jestem w stopniu majora. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 10.02.2007 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2007 Nie jestem dobrym człowiekiem Choć nikogo nie krzywdzę no to dałes mi do myślenia, Boski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 10.02.2007 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2007 No to po takich wynurzeniach może i ja się do czegos przyznam. Nie jestem dobrym człowiekiem Choć nikogo nie krzywdzę No to i ja się przedstawię. Nazywam się major Bień i jestem w stopniu majora. A ja mam kat E w wojsku - czyli "w czasie wojny ewekuowany z kobietami i dziećmi..." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
geguś 10.02.2007 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2007 No to po takich wynurzeniach może i ja się do czegos przyznam. Nie jestem dobrym człowiekiem Choć nikogo nie krzywdzę No to i ja się przedstawię. Nazywam się major Bień i jestem w stopniu majora. A ja mam kat E w wojsku - czyli "w czasie wojny ewekuowany z kobietami i dziećmi..." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 10.02.2007 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2007 no dobra....to ja zakapuję.... a Geguś nie chce wstawić swojej fotki w dziale gęb..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 10.02.2007 22:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2007 no dobra....to ja zakapuję.... a Geguś nie chce wstawić swojej fotki w dziale gęb..... "kabelka" : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts