Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Powiedzcie coś o sobie

selimm

Recommended Posts

No to po takich wynurzeniach może i ja się do czegos przyznam.

Nie jestem dobrym człowiekiem :cry:

Choć nikogo nie krzywdzę

No to i ja się przedstawię.

Nazywam się major Bień i jestem w stopniu majora.

:lol: :lol: :lol:

Czy to ten sam major Bień co mi przywalił 3 dni paki :o :wink: :D

• Odpowiedzi 320
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

noo dooobra juz powiem ... :oops:

u-wiel-biam jak robi mi sie masaz plecków

a zwlaszcza karku (mruuu- uu) i ehm.. posladków :wink: :oops:

no i stóp oczywiscie :roll: :oops: :wink:

mrucze wtedy jak rozleniwiona kocica w wylegujaca sie na słońcu w letni dzień.... :)

albo i jeszcze bardziej :)

no ale pozatym malym " zboczeniem " jestem jak najbardziej .... normalna :-? :wink:

Raaany ja dokładniie tak samo lubię robić żonie...powiedz jeszcze tylko ,że uzywacie oliwkę Johnson's baby !! już czuję tę cudowną mieszankę zapachów w wyobraźni... kurcze rozmarzyłem się

Przez to p..przone forum nie mogę pracować :wink: - jakoś dziwnie się dystansuję do otaczającej rzeczywistości - wyleją mnie :o - zanim sama się wyleję - ale dzięki temu może szybciej wezmę się za realizowanie moich marzeń...

ale fajnie sie przedstawiłaś.Masz doła??Można różnie sie "realizować".Zacznij od budowania swojego domku :lol: :lol: :lol: :wink: :wink: żartowałem.Nie lubisz tego foruma czy tych ktorzy cie na nim wku....ają??

Wyluzuj bo młodym dziewczynkom z dobrych domów nie wypada sie dąsac na siebie. :wink: :wink: :wink: :lol: :p

ale fajnie sie przedstawiłaś.Masz doła??Można różnie sie "realizować".Zacznij od budowania swojego domku żartowałem.Nie lubisz tego foruma czy tych ktorzy cie na nim wku....ają??

Wyluzuj bo młodym dziewczynkom z dobrych domów nie wypada sie dąsac na siebi

nie zrozumiałeś :oops: mężczyzno... :wink:

ale fajnie sie przedstawiłaś.Masz doła??Można różnie sie "realizować".Zacznij od budowania swojego domku żartowałem.Nie lubisz tego foruma czy tych ktorzy cie na nim wku....ają??

Wyluzuj bo młodym dziewczynkom z dobrych domów nie wypada sie dąsac na siebi

nie zrozumiałeś :oops: mężczyzno... :wink:

Nie strasz mnie....to dobrze ,że ty przynajmniej zrozumiałas pal licho ja :lol: :cry: :cry: :wink:

• 2 weeks później...
  • 1 year później...
  • 4 weeks później...

czesc-jestem fajną, rozgarniętą, atrakcyjną babką przed trzydziestką, w dodatku bystrą, troche pyskatą :oops: Udało mi sie nawet wydac korzystnie za mąż.... i jestem oburzona istnieniem tego forum, gdyz zamiast brylować na salonach uzalezniłam sie od niego (na czym cierpi moje zycie rodzinne i zawodowe).

Pewnie jakis facet zaraz xle zinterpretuje mój subtelny przekaz-zakład?

Pozdrawiam wszystkich