tomek1950 10.02.2007 23:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2007 No to po takich wynurzeniach może i ja się do czegos przyznam. Nie jestem dobrym człowiekiem Choć nikogo nie krzywdzę No to i ja się przedstawię. Nazywam się major Bień i jestem w stopniu majora. Czy to ten sam major Bień co mi przywalił 3 dni paki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tedii 11.02.2007 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2007 ...... i chcę pojechac do Nowej Zelandii to może pomogę walizkę nosić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tedii 11.02.2007 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2007 Na imię mam jak w tytule.Nie siedzę z pilotem przed telewizorem.Lubię ruch,nie nawidzę stagnacji.I ciągle coś robię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joan 13.02.2007 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2007 Przez to p..przone forum nie mogę pracować - jakoś dziwnie się dystansuję do otaczającej rzeczywistości - wyleją mnie - zanim sama się wyleję - ale dzięki temu może szybciej wezmę się za realizowanie moich marzeń... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krzysztof2 13.02.2007 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2007 noo dooobra juz powiem ... u-wiel-biam jak robi mi sie masaz plecków a zwlaszcza karku (mruuu- uu) i ehm.. posladków no i stóp oczywiscie mrucze wtedy jak rozleniwiona kocica w wylegujaca sie na słońcu w letni dzień.... albo i jeszcze bardziej no ale pozatym malym " zboczeniem " jestem jak najbardziej .... normalna Raaany ja dokładniie tak samo lubię robić żonie...powiedz jeszcze tylko ,że uzywacie oliwkę Johnson's baby !! już czuję tę cudowną mieszankę zapachów w wyobraźni... kurcze rozmarzyłem się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 13.02.2007 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2007 Przez to p..przone forum nie mogę pracować - jakoś dziwnie się dystansuję do otaczającej rzeczywistości - wyleją mnie - zanim sama się wyleję - ale dzięki temu może szybciej wezmę się za realizowanie moich marzeń... ale fajnie sie przedstawiłaś.Masz doła??Można różnie sie "realizować".Zacznij od budowania swojego domku żartowałem.Nie lubisz tego foruma czy tych ktorzy cie na nim wku....ają?? Wyluzuj bo młodym dziewczynkom z dobrych domów nie wypada sie dąsac na siebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bad 13.02.2007 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2007 Zgodnie z nickiem często mam bad-nastrój, szczegolnie jak pomyślę o swojej pracy i mieszkaniu w bloku . Lepiej mi jak myślę o własnym domu. W związku z tym staram się robic to jak najczęściej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cora 13.02.2007 22:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2007 Mam na imię Cora-nelia. Denerwuje mnie jak ktoś mówi do mnie per "Pani" i jak moja promotorka mówi do mnie po imieniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joan 14.02.2007 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2007 ale fajnie sie przedstawiłaś.Masz doła??Można różnie sie "realizować".Zacznij od budowania swojego domku żartowałem.Nie lubisz tego foruma czy tych ktorzy cie na nim wku....ają?? Wyluzuj bo młodym dziewczynkom z dobrych domów nie wypada sie dąsac na siebi nie zrozumiałeś mężczyzno... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 14.02.2007 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2007 ale fajnie sie przedstawiłaś.Masz doła??Można różnie sie "realizować".Zacznij od budowania swojego domku żartowałem.Nie lubisz tego foruma czy tych ktorzy cie na nim wku....ają?? Wyluzuj bo młodym dziewczynkom z dobrych domów nie wypada sie dąsac na siebi nie zrozumiałeś mężczyzno... Nie strasz mnie....to dobrze ,że ty przynajmniej zrozumiałas pal licho ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola i Krzysiek 19.02.2007 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2007 W dowodzie mam wpisane Aleksandra, ale nienawidzę jak ktoś tak do mnie mówi. Jestem po prostu OLA. Do Aleksandry dołączone jeszcze było fantastyczne nazwisko: Jakubowska. Na szczęście wyszłam za mąż i je zmieniłam Ale ulga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwia13 01.03.2007 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2007 Mam na imię Sylwia - miałam być Szymonem (wróżka tak wywróżyła) Jestem optymistką i już nie mogę się doczekać "fasolki"(spodobało mi się to określenie) Lubię sport i taniec. Pozdrawiam Was gorąco!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 04.03.2008 10:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2008 Kto się jeszcze nie przedstawił ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anisia3 04.03.2008 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2008 Kto się jeszcze nie przedstawił ? Tak, ja. Chociaż... wszystko możliwe. Mam pamięć dobrą, ale krótką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 04.03.2008 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2008 Kto się jeszcze nie przedstawił ? Ty... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 04.03.2008 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2008 no i całe nase psedskole... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 04.03.2008 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2008 ło matko...aleście stary wątek wywlekli ...ale se przynajmniej humor czytając poprawiłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 04.03.2008 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2008 roczek to stary??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pazook 28.03.2008 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2008 CześćMam na imię Paweł i jestem leniwy.Nie lubię też załatwiać spraw urzędowych.Tak sobie myślę, że moje cechy charakteru są w sam raz na budowanie własnego domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d5620s 28.03.2008 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2008 czesc-jestem fajną, rozgarniętą, atrakcyjną babką przed trzydziestką, w dodatku bystrą, troche pyskatą Udało mi sie nawet wydac korzystnie za mąż.... i jestem oburzona istnieniem tego forum, gdyz zamiast brylować na salonach uzalezniłam sie od niego (na czym cierpi moje zycie rodzinne i zawodowe). Pewnie jakis facet zaraz xle zinterpretuje mój subtelny przekaz-zakład? Pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts