jkrzyz 30.03.2008 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2008 c Udało mi sie nawet wydac korzystnie za mąż.... Mąż to ten po lewej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Capricorn 30.03.2008 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2008 Cześć Mam na imię Paweł i jestem leniwy. Nie lubię też załatwiać spraw urzędowych. Tak sobie myślę, że moje cechy charakteru są w sam raz na budowanie własnego domu. cześć Paaaaaweł potem się pewnie jeszcze okaże, że nie lubisz kopania dziur do sadzenia drzew, ani w ogóle żadnego pomagania w ogrodzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d5620s 30.03.2008 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2008 c Udało mi sie nawet wydac korzystnie za mąż.... Mąż to ten po lewej? wróżka, czy co? skąd wiedziałaś/łeś??????????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pati25 31.03.2008 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2008 Teraz ja... mam na imię Magda jestem z Krakowa Kurcze co by tu o sobie napisać .... Moze to ze jestem marzycielką i teraz marze o własnym domku ...ponoć ryby tak maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SZANTI. 01.04.2008 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 Cześć Mam na imię Paweł i jestem leniwy. Nie lubię też załatwiać spraw urzędowych. Tak sobie myślę, że moje cechy charakteru są w sam raz na budowanie własnego domu. mój mąż też Paweł i cała reszta na 100% się zgadza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matka dyrektorka 01.04.2008 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 A ja nie mam na imię Paweł ale reszta się zgadza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
galka 01.04.2008 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 Ja też nie mam na imię Paweł i reszta też się zgadza,boszsz czyśbyśmy były rozdzielonymi w dzieciństwie bliżniaczkami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matka dyrektorka 01.04.2008 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 trojaczkami razem z Pawłem ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
galka 01.04.2008 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 A może jest nas jeszcze więcej spełniających te kryteria Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aluland 01.04.2008 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 Mam na imię Darek, zodiakalny i życiowy skorpion. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matka dyrektorka 01.04.2008 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 Mam na imię Darek, zodiakalny i życiowy skorpion. masz długi ogonek??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aluland 01.04.2008 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 aha, hahahah... zapytam żony, bo ja jestem stronniczy ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pazook 06.04.2008 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2008 cześć Paaaaaweł potem się pewnie jeszcze okaże, że nie lubisz kopania dziur do sadzenia drzew, ani w ogóle żadnego pomagania w ogrodzie. Działka leśna - drzewka raczej będę wycinał niż dosadzał Poza tym mam plan - choćby na wykończenie łazienek miało nie starczyć montuję nawadnianie automatyczne. Szkoda, że te automatyczne kosiarki jeszcze takie słabe, ale nic, może za 2-3 lata zrobią takie, które naprawdę można puszczać samopas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 06.04.2008 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2008 cześć Paaaaaweł potem się pewnie jeszcze okaże, że nie lubisz kopania dziur do sadzenia drzew, ani w ogóle żadnego pomagania w ogrodzie. Działka leśna - drzewka raczej będę wycinał niż dosadzał Poza tym mam plan - choćby na wykończenie łazienek miało nie starczyć montuję nawadnianie automatyczne. Szkoda, że te automatyczne kosiarki jeszcze takie słabe, ale nic, może za 2-3 lata zrobią takie, które naprawdę można puszczać samopas. Kozy kup Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pazook 06.04.2008 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2008 No to dopiero - zamiast koszenia raz w tygodniu będę codziennie rano je oporządzał, wypuszczał, zaganiał, doił, szczepił - że o gospodarskim uboju nie wspomnę . Mięso wolę kupować w sklepie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 06.04.2008 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2008 Miałam na myśli taką bardziej dziką rasę, co to sama koło siebie robi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pazook 06.04.2008 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2008 Miałam na myśli taką bardziej dziką rasę, co to sama koło siebie robi Koło siebie i wkoło siebie Poza tym to skubaństwo zeżre wszystko co ma w zasięgu pyska. Już taki los faceta, że musi z tą kosiarką biegać najwyraźniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 06.04.2008 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2008 Miałam na myśli taką bardziej dziką rasę, co to sama koło siebie robi Koło siebie i wkoło siebie Poza tym to skubaństwo zeżre wszystko co ma w zasięgu pyska. Już taki los faceta, że musi z tą kosiarką biegać najwyraźniej. No zeżre wszystko i kosić, pielić nie trza Myślałam, że o to chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pazook 06.04.2008 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2008 Miałam na myśli taką bardziej dziką rasę, co to sama koło siebie robi Koło siebie i wkoło siebie Poza tym to skubaństwo zeżre wszystko co ma w zasięgu pyska. Już taki los faceta, że musi z tą kosiarką biegać najwyraźniej. No zeżre wszystko i kosić, pielić nie trza Myślałam, że o to chodzi No nie do końca - zeżre pranie, kawał leżaka z tarasu i co tam kto wystawi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 06.04.2008 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2008 Miałam na myśli taką bardziej dziką rasę, co to sama koło siebie robi Koło siebie i wkoło siebie Poza tym to skubaństwo zeżre wszystko co ma w zasięgu pyska. Już taki los faceta, że musi z tą kosiarką biegać najwyraźniej. No zeżre wszystko i kosić, pielić nie trza Myślałam, że o to chodzi No nie do końca - zeżre pranie, kawał leżaka z tarasu i co tam kto wystawi No i dobrze - odpada prasowanie, chowanie leżaków i koniec z bałaganem w ogródku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts