KAS01 23.05.2008 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2008 No to teraz ja Na imie mam Konrad, 34 lata, panna, chociaz zonata W "Gebach" na 10 stronie. Znajomi mowia, ze zawsze spadam na 4 lapy. Dom juz zbudowany (no prawie), z kilka hektarow lasu zasadzone (ale sporo tez sie wycielo), syn w drodze. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 23.05.2008 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2008 małgosia (nienawidzę swojego imienia a szczególnie jak się do mnie mówi gosia ) mam ph naturalne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 23.05.2008 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2008 małgosia (nienawidzę swojego imienia a szczególnie jak się do mnie mówi gosia ) mam ph naturalne ja nie cierpie Malgosia i wszelkich jej odmian zaczynajacych sie od Mał.. pewnie mamy odmienne ph poza tym uwielbiam moje imie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 23.05.2008 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2008 małgosia (nienawidzę swojego imienia a szczególnie jak się do mnie mówi gosia ) mam ph naturalne ja nie cierpie Malgosia i wszelkich jej odmian zaczynajacych sie od Mał.. a Gryjta sie Wom podobo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aluland 23.05.2008 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2008 małgosia (nienawidzę swojego imienia a szczególnie jak się do mnie mówi gosia ) mam ph naturalne ja nie cierpie Malgosia i wszelkich jej odmian zaczynajacych sie od Mał.. a Gryjta sie Wom podobo ałgosia.. ee ładnie lepiej niż np ...lub..... lub .......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 23.05.2008 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2008 małgosia (nienawidzę swojego imienia a szczególnie jak się do mnie mówi gosia ) mam ph naturalne to ph to w ktorym miejscu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 23.05.2008 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2008 Gosia, Małgosia nie to jak mam wołać? Kobitki z Muratora? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 24.05.2008 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2008 Gosia, Małgosia nie to jak mam wołać? Kobitki z Muratora? Muratorki Nie mogę za wiele powiedzieć o sobie, bo zmienna jestem jak pogoda w marcu Uśmiecham się, a za chwilę wpadam w furię ... Ale ogólnie nie jest chyba źle, częściej się uśmiecham I kocham owczarki niemieckie i konie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 24.05.2008 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2008 Lubię robić słoiczki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 24.05.2008 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2008 Lubię robić słoiczki. a szklanki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aluland 24.05.2008 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2008 Lubię robić słoiczki. a szklanki? lub kufle i kieliszki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 24.05.2008 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2008 małgosia (nienawidzę swojego imienia a szczególnie jak się do mnie mówi gosia ) mam ph naturalne to jak mam się do Ciebie zwracać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 24.05.2008 22:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2008 małgosia (nienawidzę swojego imienia a szczególnie jak się do mnie mówi gosia ) mam ph naturalne to jak mam się do Ciebie zwracać? Margaret lub Margerita. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MRS.CONSTR. 24.05.2008 22:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2008 To moze teraz Ja.Mam na imie Magda,mam meza ,kota-domestik i kupiona dzialke ,a w sumie to dwie .Mam tez wielkie marzenie o domu ,ale do tego jeszcze dluga droga,sejf pelen pieniedzy , wiele nieprzespanych nocy i siwych wlosow -mimo niewielu lat na liczniku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 24.05.2008 23:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2008 To moze teraz Ja.Mam na imie Magda,mam meza ,kota-domestik i kupiona dzialke ,a w sumie to dwie .Mam tez wielkie marzenie o domu ,ale do tego jeszcze dluga droga,sejf pelen pieniedzy , wiele nieprzespanych nocy i siwych wlosow -mimo niewielu lat na liczniku. a gdzie ten sejf? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 25.05.2008 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2008 małgosia (nienawidzę swojego imienia a szczególnie jak się do mnie mówi gosia ) mam ph naturalne to ph to w ktorym miejscu? wszędzie tam gdzie się akuratnie znajdę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 25.05.2008 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2008 małgosia (nienawidzę swojego imienia a szczególnie jak się do mnie mówi gosia ) mam ph naturalne to jak mam się do Ciebie zwracać? Margaret lub Margerita. lady margaret Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 25.05.2008 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2008 małgosia (nienawidzę swojego imienia a szczególnie jak się do mnie mówi gosia ) mam ph naturalne to jak mam się do Ciebie zwracać? Margaret lub Margerita. lady margaret można też "Żelazna Damo" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aluland 25.05.2008 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2008 małgosia (nienawidzę swojego imienia a szczególnie jak się do mnie mówi gosia ) mam ph naturalne to jak mam się do Ciebie zwracać? Margaret lub Margerita. lady margaret można też "Żelazna Damo" ...problemy, moze tak zwyczajnie KOBIETO? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 25.05.2008 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2008 małgosia (nienawidzę swojego imienia a szczególnie jak się do mnie mówi gosia ) mam ph naturalne to jak mam się do Ciebie zwracać? Margaret lub Margerita. lady margaret można też "Żelazna Damo" ...problemy, moze tak zwyczajnie KOBIETO? no bo "człowieku" to raczej nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts