Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Powiedzcie coś o sobie

selimm

Recommended Posts

małgosia (nienawidzę swojego imienia a szczególnie jak się do mnie mówi gosia :evil: ) mam ph naturalne :-?

to jak mam się do Ciebie zwracać? :-?

Margaret lub Margerita.

:lol: lady margaret :lol: :wink:

można też "Żelazna Damo"

...problemy, moze tak zwyczajnie KOBIETO? :D

no bo "człowieku" to raczej nie

Ty kobito się ciesz, że w Niemczech nie mieszkasz, bo byś Gretchen była :wink:

• Odpowiedzi 320
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

To może teraz ja.

Mam na imię Magda, w poniedziałki jestem leniwa, we wtorki jest już lepiej, w środy palę się do roboty, w czwartki zaczynam cieszyć się piątkami, w piątki i soboty jestem totalnie szczęśliwa, w niedziele zupełnie odwrotnie.

:-?

Pracuję nad środami – powinnam rzucić palenie. :wink:

A tak ogólnie, to jestem bardzo fajna, a moją skromność zna cały świat :D

Obecnie przechodzę klimakterium budowlane, ale podobno to stan przejściowy :roll:

Kocham wszystkich facetów, którzy pobudowali nam dom. Teraz szczególnie upodobałam sobie hydraulika, czuję że następny będzie glazurnik :D

Plany na przyszłość – zamierzam oczarować elewatora (to taki pan od elewacji), teraz go tylko lubię :oops:

Nie znoszę jak na budowie mówią do mnie – kierowniczka, bo z zawodu jestem prezesem 8)

PS

Nie żartowałam z tą fajnością :D

• 4 weeks później...
  • 1 month później...

To ja odgrzeję temat

Jestem, hmmmmmm... miła, ładna, inteligentna i bogata, ale moją największa zaletą jest skromność. :oops:

Generalnie mam p(e)H(a) 5,5 (w skórze) - pozdrawiam wszystkich dermatologów :lol:

• 4 weeks później...
Cześć

Mam na imię Paweł i jestem leniwy.

Nie lubię też załatwiać spraw urzędowych.

Tak sobie myślę, że moje cechy charakteru są w sam raz na budowanie własnego domu.

Zaktualizuję swój profil - do sekcji nielubienie dołożyć muszę zakupy w hurtowniach budowlanych - to qrde jak turecki bazar - biegasz targujesz, porównujesz a i tak cię w wała zrobią.

• 2 weeks później...

o rany jak tu fajnie.

jestem Dandi. Lubię swój zawód wyuczony, nie lubie wykonywanego. Lubię moją żonę. Lubię też to, że nie odziedziczyła żadnej z cech po żonie swego ojca :)

Lubię mego syna. On odziedziczył wszystkie cechy swego ojca co stanowi o jego wyjątkowości 8)

Lubie też Brandy Torres 5, nie lubię 10

Dziękuję

moje pacholę w poniedziałek kończy rok a mimo to pamiętam ten dzień wciąz wyraźnie. Skwaszona mina, maź płodowa, cały mokry a wciąz najpiekniejszy na świecie. I ten moment kiedy dociera do Ciebie, że ejsteście w końcu we trójkę i już do końca życia będziesz za malca odpowiedzialny. Super uczucie co?