nastka79 25.05.2008 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2008 małgosia (nienawidzę swojego imienia a szczególnie jak się do mnie mówi gosia ) mam ph naturalne to jak mam się do Ciebie zwracać? Margaret lub Margerita. lady margaret można też "Żelazna Damo" ...problemy, moze tak zwyczajnie KOBIETO? no bo "człowieku" to raczej nie Ty kobito się ciesz, że w Niemczech nie mieszkasz, bo byś Gretchen była Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aluland 25.05.2008 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2008 aha, ha ha ha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MRS.CONSTR. 25.05.2008 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2008 Sejf ,to kolejne niespelnione marzenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 25.05.2008 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2008 Sejf ,to kolejne niespelnione marzenie to tak jak i u mnie a już myslałem, że uda mi się jakiś wykuć ze sciany... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 25.05.2008 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2008 Sejf ,to kolejne niespelnione marzenie Sejfy są na Allegro, ale puste Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 25.05.2008 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2008 Sejf ,to kolejne niespelnione marzenie Sejfy są na Allegro, ale puste pusty to mam... w nosie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 25.05.2008 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2008 Sejf ,to kolejne niespelnione marzenie Sejfy są na Allegro, ale puste pusty to mam... w nosie Wieeeem...ja też...tylko gwoli formalności doniosłam ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-Mandzia 26.05.2008 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2008 To może teraz ja. Mam na imię Magda, w poniedziałki jestem leniwa, we wtorki jest już lepiej, w środy palę się do roboty, w czwartki zaczynam cieszyć się piątkami, w piątki i soboty jestem totalnie szczęśliwa, w niedziele zupełnie odwrotnie. Pracuję nad środami – powinnam rzucić palenie. A tak ogólnie, to jestem bardzo fajna, a moją skromność zna cały świat Obecnie przechodzę klimakterium budowlane, ale podobno to stan przejściowy Kocham wszystkich facetów, którzy pobudowali nam dom. Teraz szczególnie upodobałam sobie hydraulika, czuję że następny będzie glazurnik Plany na przyszłość – zamierzam oczarować elewatora (to taki pan od elewacji), teraz go tylko lubię Nie znoszę jak na budowie mówią do mnie – kierowniczka, bo z zawodu jestem prezesem PS Nie żartowałam z tą fajnością Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzymi 23.06.2008 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2008 No to i ja sie przedstawie ,na imie mam Krzysztof i od 26 lat na obczyznie.,dzieki" Wam nie mam TV,opuscilem sie w czytaniu ksiazek i luuubie Wasze poczucie humoru i dzieki Wam wierze w ludzi. Krzymi P.S a jedna z Was dziewczyny to ,,szczegolnie" lubie (za styl pisania) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 27.07.2008 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2008 To ja odgrzeję temat Jestem, hmmmmmm... miła, ładna, inteligentna i bogata, ale moją największa zaletą jest skromność. Generalnie mam p(e)H(a) 5,5 (w skórze) - pozdrawiam wszystkich dermatologów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iza mama gabora 28.07.2008 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2008 A ja mam na imię Izabela przez jedno"l" .Palę(nawet teraz),pijam(wczoraj),jadam(?) P.S.i kupiłam sobie pas z TVmarketu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pazook 24.08.2008 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2008 Cześć Mam na imię Paweł i jestem leniwy. Nie lubię też załatwiać spraw urzędowych. Tak sobie myślę, że moje cechy charakteru są w sam raz na budowanie własnego domu. Zaktualizuję swój profil - do sekcji nielubienie dołożyć muszę zakupy w hurtowniach budowlanych - to qrde jak turecki bazar - biegasz targujesz, porównujesz a i tak cię w wała zrobią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 02.09.2008 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2008 o rany jak tu fajnie. jestem Dandi. Lubię swój zawód wyuczony, nie lubie wykonywanego. Lubię moją żonę. Lubię też to, że nie odziedziczyła żadnej z cech po żonie swego ojca Lubię mego syna. On odziedziczył wszystkie cechy swego ojca co stanowi o jego wyjątkowości Lubie też Brandy Torres 5, nie lubię 10 Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bezele 02.09.2008 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2008 No to może i ja Jestem Andrzej i od 02.09 2008 o godzinie 1.15 jestem dumnym tatą mojego synka::) waga 4.500 dł 60cm I mocno pozdrawiam moją żonę Musze powiedzieć że jestem pełen podziwu dla kobiet (byłem przy porodzie ) , jesteście wielkie ....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 02.09.2008 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2008 NO TO JA PIERWSZY GRATULACJE I PO KIELICHU http://img67.imageshack.us/img67/6225/kiliszea7.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 02.09.2008 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2008 waga 4.500 dł 60cm kawał byka, nie ma co Tez byłem przy porodzie. Przyznaj się, beczałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bezele 02.09.2008 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2008 NO przecież wiesz chłopaki nie płacza:) ale łzy same sie cisneły ,płakałem ja bóbr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dandi3 02.09.2008 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2008 moje pacholę w poniedziałek kończy rok a mimo to pamiętam ten dzień wciąz wyraźnie. Skwaszona mina, maź płodowa, cały mokry a wciąz najpiekniejszy na świecie. I ten moment kiedy dociera do Ciebie, że ejsteście w końcu we trójkę i już do końca życia będziesz za malca odpowiedzialny. Super uczucie co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madd 02.09.2008 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2008 tera jaMam na imie Magda i nie mam telewizora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 02.09.2008 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2008 A ja jestem romek i mam telewizor - taki wielki i kineskopowy A dookoła same płaskie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts